HTC otevřelo značkový obchod v Praze (fotoreportáž)

HTC otevřelo první značkový obchod v Evropě. Jaké to překvapení – stalo se tak v Praze. Nabídne unikátní službu: na týden vám půjčí jakýkoliv telefon zdarma.

Česká pobočka taiwanské společnosti HTC předevčírem, tedy 1. července 2010, otevřela svůj první značkový obchod v Evropě, a kupodivu právě v Praze. Koneckonců HTC není první, kdo si zkouší značkový obchod právě v České republice, Nokia u nás v pražském Paláci Flora v roce 2005 otevřela první prodejnu nového konceptu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Značková prodejna HTC se nachází v ulici Na Poříčí 26 v Praze, přímo naproti obchodnímu domu Bílá Labuť (na StreetView je místo prodejny Orco). Je tedy téměř v centru na poměrně frekventované ulici. Obchod z venku určitě nepřehlédnete, prosklená výloha zaujme na první pohled. Otevřeno je každý všední den od 9:00 do 18:00, v sobotu pak jen do jedné hodiny odpoledne.


Zvětšit mapu

Je to značková prodejna se vším všudy a především velice povedeným designem. Celému prostoru vévodí velká LCD televize vložená místo displeje do HTC Legend v nadživotní velikosti.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Povedené je ale i okolí včetně stropu, nechybí ani držák na letáky. Ale centrem dění bude kruhový stůl, na kterém najdete téměř všechny stroje od HTC. A žádné makety, všechny jsou živé a hned k vyzkoušení.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Najdete tam třeba nejlepší HTC Desire za 12 999 Kč, ale i téměř low-endový HTC Smart za 4 799 Kč. Nestačí vám si s telefonem pár minut pohrát v prodejně? Na to HTC myslelo a tak nabídli téměř unikátní službu. Pokud budete chtít a na prodejně složíte zálohu v plné ceně telefonu, můžete si jakýkoliv telefon zapůjčit na týden zcela zdarma. Když ho pak nevrátíte, v prodejně ho budou považovat za prodaný. To je opravdu unikátní služba a obzvlášť u high-endových přístrojů velice užitěčná.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Zájem o telefony značky HTC neustále roste, od jejich příchodu na trh se prakticky jedná o strmě stoupající křivku” říká Kamil Vacek, zástupce společnosti HTC v České republice. „Prodejní výsledky jsou v ČR naprosto fantastické. I z tohoto důvodu se první značková prodejna v Evropě otevírá právě u nás. Pokud budeme v tomto trendu nadále pokračovat, dá se navíc očekávat další expanze.

 

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Tím ale možnosti prodejny zdaleka nekončí. Samozřejmě si zde můžete jakékoliv HTC zakoupit, za prodejním pultem visí i nějaké to příslušenství. Vyškolení pracovníci vám zde ochotně s čímkoliv poradí a na místě bude fungovat i servis první úrovně, pokud budete potřebovat například přehrát firmware v telefonu, není to problém.

Diskuze (100) Další článek: Červnové novinky: za málo peněz hodně muziky

Témata článku: HTC, , HTC Desire, HTC Legend, HTC Smart, Unikátní služba, Flora, Foto, Značkový obchod, Prodejní pult, Obchod, Všední den, F +, Kamil Vacek