Chystá se další hra z univerza Futuramy s podtitulem Worlds of Tomorrow

Na platformy Android a iOS se chystá nová hra z univerza Futuramy s podtitulem Worlds of Tomorrow. Nová se bude zřejmě hodně podobat hře The Simpsons: Tapped Out. Herní pohled a samotný herní princip bude velmi podobný. Budete stavět „New New York“, rozšiřovat jej o nové budovy, z nichž některé se budou pojit se speciálními postavičkami z kultovního animovaného seriálu Futurama.

Nové postavy pak budou plnit úkoly, za které bude dostávat zdroje (tj. pizzy) a finance, které využijete pro stavbu nových budov. Určitou roli bude zřejmě hrát i možnost zaplacení skutečnými penězi, což vás při stavbě města posune o něco dále. V průběhu hry budete zvyšovat úroveň vašich postav a obohacovat je o nové outfity. To ale není vše, jedním z dalších modelů jsou retro arkádové souboje (16bit grafika), příběhový režim nebo vesmírné souboje.

Hra zatím není k dispozici ke stažení, podle vývojářů by však měla být již brzy (cca v průběhu léta) zpřístupněna pro iOS a Android. Na portálu Google Play můžete vyjádřit svůj předběžný zájem, příp. na webu YouWillPlayFuturama. Jako malý bonus dostanete po spuštění hry malý, ovšem v tuto chvíli neznámý, bonus.

Váš názor Další článek: Duel v drsné střední třídě: Huawei P9 Lite (2017) vs. Samsung Galaxy A3 (2017)

Témata článku: , , , , , , Předběžný zájem, Příběhový režim, Tomo, Simpson, F +, Hra, Tom, Podtitul, Malý bonus, Finance, Postavička,