Bunda

Přečtěte si o tématu Bunda. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Bunda, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Bunda.
Chytré dnes mohou být už i kalhoty nebo boty. Vývoj jde pomalu, hodinky budou ještě pár let dominovat | Zdroj: Wearablex

Chytré dnes mohou být už i kalhoty nebo boty. Vývoj jde pomalu, hodinky budou ještě pár let dominovat

** Chytré nejsou jen hodinky, ale spousta dalších nositelností ** Například kalhoty, ponožky, boty nebo trička ** Mají velký ponteciál, dominanci hodinek ale jen tak neohrozí

Martin Chroust|3

MěřeníChytré věciSmartphony
Hrajte s T-Mobilem a MobilManií o haldu olympijských cen

Hrajte s T-Mobilem a MobilManií o haldu olympijských cen

5 otázek, 10 výherců a dohromady 25 cen. Zúčastníte se T-Mobile Olympijského běhu? My vám k tomu přidáme několik věcí, které se vám budou hodit.

Filip Kůžel

Mio A501: telefonující navigace

Mio A501: telefonující navigace

Malé Mio A501 se nezdá – spojuje kvalitní komunikátor s povedenou navigací. Zastane i funkci fotoaparátu.

Jiří Kuruc|57

Sagem myC-3b: nic pro chlapy (test)

Sagem myC-3b: nic pro chlapy (test)

Červený mobilní telefon vypadá jako pudřenka. Kromě běžné výbavy obsahuje také menstruační kalendář a je tedy jasné, že je téměř výhradně určen ženám. Nejen to z něj dělá výjimečný mobil, přesvědčit se můžete v naší recenzi.

Roman Krejča|31

Vycházejí lednové Mobility: aby mobil déle vydržel

Vycházejí lednové Mobility: aby mobil déle vydržel

Hned ze začátku roku jsme se do toho pořádně obuli a připravili pro vás Mobility plné praktických tipů, rad a návodů. Zjistíte, jak odesílat MMS, dozvíte se vše o bateriích, a také která GPRS karta je nejlepší. Mezi recenzemi nechybí Sony Ericsson S700i, Philips 755 nebo Samsung E300.

Tomáš Doseděl|12

Žhavé novinky Motoroly: nejen véčko s Wi-Fi | wikipedia

Žhavé novinky Motoroly: nejen véčko s Wi-Fi

Motorola na veletrhu CES představila několik nových mobilních telefonů. Například véčko pro GSM s operačním systémem Windows a podporou Wi-Fi. Stranou nezůstaly ani levnější mobily.

David Polesný|9

Veletrh CES: 50 000 elektronických novinek na jednom místě

Veletrh CES: 50 000 elektronických novinek na jednom místě

Veletrh CES je pro spotřební elektroniku jedna z nejdůležitějších světových událostí. Představují se zde i mobily a jejich příslušenství. Už jste viděli nejžhavější novinky? Pokud ne, to nejlepší z letošního CESu najdete v tomto článku. Ve velké míře se týkají Bluetooth.

Ivo Mareček|7