10 tipů: Mobilní aplikace jako dárek [Vánoce 2014]

Letošní tipy nejlepších aplikací završíme doporučením pod stromeček. Jakými 10 aplikacemi (si) zaručeně uděláte radost?

Sledujte váš pohyb: Runtastic Pro

Aplikace Runtastic používá k mapování celé řady dostupných aktivit vestavěnou GPS v telefonu, můžete tedy monitorovat vaše pohybové výsledky, spálené kalorie, rychlost, tempo, nadmořskou výšku, uraženou vzdálenost, čas, apod. Pro statistické informace o tempu musíte využít hrudní měřič Runtastic, ovšem spálené kalorie se i přesto stále počítají z uražené vzdálenosti. V případě cvičení na místě v posilovně tedy bude na políčku spálených kalorií svítit velká černá nula.  

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikace Runtastic

Na druhou stranu aplikace nabídne příjemné a dobře ovladatelné uživatelské rozhraní, v rámci běhu se ukládá vaše trasa na mapu včetně aktuálního počasí. V rámci aplikace si můžete vést osobní deník cvičení, analyzovat vaše data či nastavit úrovně tréninků. Při běhání si můžete aktivovat hlasovou zpětnou vazbu či povzbuzování. V opačném případě může být na pozadí přehrávána hudba, jakou si nastavíte. Při kontinuálním využívání je patrná velká spotřeba baterie, aplikace nás ale potěšila většinovou podporou češtiny. Při základním využívání asi stačí i light verze, pokud se však do aktivit pustíte plnou parou, bude nezbytností placená verze (129 Kč), která přinese další funkce a zbaví vás reklam. Mimo to jsou ještě k dispozici samostatné aplikace (pro AndroidiOS i WP) pro jízdu na horských a silničních kolech, sedy-lehy, kliky, přitahování, dřepy a pro základní monitoring ušlých kroků.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Témata článku: , , , , , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 4, Velká spotřeba, T Mobil, Mobil, Placená verze, Hudební nástroj, Dostupná aplikace, Tip, Jak, MagicThe Gathering, Runtastic, Andrea, GTA: Vice City,