10 tipů: Mobilní aplikace pod stromeček [Vánoce 2015]

Nechcete k vánocům kupovat „mobilní“ dárky za tisíce? Radost udělá i aplikace s cenovkou řádově nižší. Co koupit a jak na to?

Snadno upravitelná klávesnice: Fleksy

Psaní textů na Androidech nemusí být vždy úplně pohodlné. U předinstalovaných klávesnic často chybí vibrační odezva, vyhrazený číselný řádek a někdy je problém s rozmístěním tlačítek.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Snadno personalizovatelná klávesnice Fleksy nabídne i predikci v češtině a volitelné rozvržení kláves. Je navíc dostatečně „inteligentní“, že i z velkých překlepů dokáže vykouzlit slovo, které jste měli při psaní na mysli

Zřejmě nejlepší klávesnice, kterou lze personalizovat do nejmenších detailů, nese název Fleksy. Po instalaci musíte Fleksy nastavit jako výchozí klávesnici, na Androidu existuje Fleksy Assistant v nabídce Usnadnění, který dřívější zdlouhavý postup zkrátí na minimum.

Fleksy disponuje několika barevnými schématy, můžete si upravit její velikost případně stáhnout různá rozšíření. Při psaní vám pomáhají posuny prstu do stran, kterými můžete upravit nabízená slova nebo třeba smazat napsané texty. Mezi jazyky klávesnice navíc nechybí ani betaverze češtiny, u které si můžete nastavit vaše oblíbené rozvržení.

Fleksy je k dispozici pro Android a iOS, distribuována je bezplatně. Zpoplatněny jsou pouze některá prémiová schémata klávesnice.

 Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Témata článku: , , , , , , , , , Apple iPhone 4GB, Pracovní tým, T - Mobil, Nejmenší detail, Mobil, Přečtení, Hlasový příkaz, CCG, Hlasová navigace, Iphone ipad, MOBI, Stromeček, Offline navigace, Placená verze, Základní sada, Offline pořizování,