10 tipů na příslušenství a nositelnosti [redaktoři radí]

Praktické, legrační, parádivé i zábavné. Takové může být příslušenství k mobilům. A k nákupu postačí někdy i pár stokorun.

Něco pro zapomnětlivé: Prestigio MultiKey

Aktuální cena: 499 Kč

Praktický přívěšek ocení každý, kdo je trochu zapomnětlivý a občas se mu stane, že z domu odejde bez klíčů nebo dokladů. Prestigio MultiKey můžete pověsit na klíče, vložit do peněženky nebo k jiným cennostem, které nechcete ztratit nebo zapomenout. Příslušenství se ovládá pomocí stejnojmenné aplikace a je určeno pro smartphony a tablety s Androidem od verze 4.3 a s podporou Bluetooth 4.0.

Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Přívěšek na klíče zapípá, když se od svých cenností vzdálíte

Klíčenka Prestigio MultiKey zvukem upozorní, když se vzdálí mimo dosah spárovaného zařízení, umožňuje obousměrné hledání (tzn. ze smartphonu najdete přes aplikaci klíčenku, z klíčenky si můžete prozvonit smartphone), obsahuje funkci vzdálené spouště fotoaparátu, vestavěnou svítilnu a slouží k základním notifikacím pomocí pípnutí a diody. Klíčenku Prestigio MultiKey seženete v černé nebo bílé barvě.

Témata článku: , , , , Rychlé vytáčení, Přesný typ, Chytrý čudlík, Snadné párování, Vestavěný senzor, Služební cesta, Blackout, Externí akumulátor, Ovládající příslušenství, Lifelog, Jednotlivý produkt, Elektrický proud, Sluchátko Jabra, Nos, Typ telefonu, Dámské zápěstí, Základní notifikace, Red, MFI, Poslední září, Reda,