10 tipů na příslušenství a nositelnosti [Vánoce 2015]

Praktické, legrační, parádivé i zábavné. Takové může být příslušenství k mobilům. A k nákupu postačí někdy i pár stokorun.

Duální flash disk: Sandisk Ultra Dual 32 GB

Aktuální cena: 367 Kč

Za rozšíření vnitřní paměti telefonu dnes už nezaplatíte majlant. Cenově dostupné jsou paměťové karty a existuje i varianta pro ty, kteří rozšiřitelné úložiště ve svém smartphonu nemají. Duální flash disk Sandisk Ultra Dual 32GB umožňuje přenášet nebo sdílet soubory z androidového smartphonu nebo tabletu s funkcí OTG do počítače.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Duální flash disk se hodí pro rychlé offline přenášení souborů

Na jednom konci je konektor microUSB, na opačném pak USB 3.0. Disk nabízí přenosovou rychlost až 130 MB/s, smartphone jej po připojení automaticky detekuje. Vybírat můžete z kapacity 16, 32 nebo 64GB. V bezplatné aplikaci SanDisk Memory Zone je možné sledovat dostupnou paměť a pohodlně organizovat nebo zálohovat soubory uložené ve smartphonu.

Témata článku: , , , , , , Snadné párování, Technologie Bluetooth, Tip, Lifelog, Model hodinek, Nositelná elektronika, Basová složka, Nos, Elektrický proud, Interaktivní hra, Jednotlivý produkt, Redakční rozhodnutí, Základní notifikace, Výstupní usb, Externí akumulátor, Elektrárna, Vděčný námět, Audio konektor, Mobilní příslušenství,