7 důvodů, proč byste určitě měli updatovat na iOS7

Dali jsme dohromady sedm důvodů, proč byste měli přejít na novější iOS7 (tedy kromě toho, že má 200 novinek a je zdarma).

Control center

Asi největší argument pro update! Také se vám při pivních debatách smáli Androidisté, že kvůli vypnutí Wi-Fi nebo úpravě jasu displeje proklikáváte nastavení v menu, zatímco oni jen stáhnou roletku a všechno mají jako na talíři? S iOS7 máte konečně tu samou možnost, z pohledu ergonomie je to velký krok kupředu. Až se vám znovu budou smát, že je to jen zkopírované z Androidu, zkuste argument, že v Applu použili aspoň to minimum fantazie a roletka se vytahuje ze spodní hrany displeje (ostatní pří kopírování nedokázali ani to).

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Heureka! Tohle tu mělo být už dávno! Prostřední screenshot je z iPhonu 4S, vzhledem k jinému poměru stran displeje kontrolní centrum zakryje téměř celou obrazovku.

Témata článku: Apple, , , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone SE, Apple iPhone SE 64GB, Chevrolet, Androidisté, Volvo, KIA, Nové auto, Nissan, Poslední bod, Pro +, Velký krok, Jaguar, AirDrop, Největší změna, Důvod, Vypnutí wi-fi,