Alcatel One Touch Fire: ohnivák naživo [MWC]

V Barceloně jsme vyzkoušeli i nový mobilní systém Firefox OS. Vedle ZTE Open bude s touto novou platformou pracovat i Alcatel One Touch Fire.

Alcatel je jedním z prvních výrobců, kteří v alianci se světovými mobilními operátory a společností Mozilla začnou prodávat smartphone s operačním systémem Firefox OS. Na veletrhu v Barceloně jsme si mohli prohlédnout předprodejní verzi Alcatelu One Touch Fire.  

Nový Alcatel One Touch Fire se na trhu objeví v průběhu 3. čtvrtletí, velmi pravděpodobně v nabídce některého z našich operátorů. Cena zatím nebyla stanovena, ale pokud má být celá platforma konkurenceschopná, rozhodně by neměla překročit tři tisíce korun.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Telefon v barvách systému, Alcatel One Touch Fire s Firefox OS Více na: http://www.mobilmania.cz/clanky/alcatel-na-mwc-lakave-barvy-dualsim-i-vykon/sc-3-a-1323058/default.aspx#utm_medium=selfpromo&utm_source=mobilmania&utm_campaign=copylink
 Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Druhá bílo-modrá varianta

Alcatel One Touch Fire
rozměry a hmotnost: 115 × 62 × 12,2 mm
displej: 3,2", kapacitní TFT LCD, 320 × 480, 180 PPI
sítě: GSM, 3G
konektivita: microUSB Type-B, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3, GPS
paměť: 512 MB, microSDHC (32 GB), baterie: 1 400 mAh
procesor: Qualcomm Snapdragon S1 (1× Cortex-A5, 1 GHz, 45nm)
operační systém: Mozilla Firefox OS žádná
fotoaparát: 3MPx, video
22 %
vybavenost
cena: už se neprodává

Diskuze (8) Další článek: T-Mobile v březnu zdražuje a nabízí dvě novinky

Témata článku: Alcatel, , , Alcatel One Touch Fire, Alcatel One Touch Fire C, Alcatel One Touch Fire E, Alcatel One Touch Fire S, ZTE Open, One Touch, F +, Modrá varianta, Celá platforma, UVC