Alcatel Onetouch Pop Fit: láce pro sportovce [MWC]

Fanfáry! Mobilní událost roku začíná a úvodní výkop patří Alcatelu. Jeho nový Pop Fit je levný a zaujmout by měl hlavně sportovce.

Aktuální MWC v Barceloně odstartoval Alcatel představením sympaticky vyhlížejícího chytrého telefonu nižší lowendové kategorie. V době přerostlých displejů může někomu uvedení novinky s 2,8“ displejem způsobit šok, Alcatel ale svou novinku řadí do tzv. „wearable“ (v našem mateřském jazyku bude nejblíže původnímu významu zřejmě slovíčko „nositelné“) kategorie a cílí jím na aktivní sportovce.

Klepněte pro větší obrázek
Alcatel tímto modelem jde tak trochu proti proudu, samotný koncept však jistě smysl dává

Onetouch Pop Fit obsahuje 2,8“ displej s QVGA rozlišením (240 × 320 pixelů), 1GHz dvoujádro od MediaTeku, 512 MB RAM, akumulátor s kapacitou 1 000 mAh a co je překvapující, tak i interní úložiště o velikosti 16, nebo 32 GB.

Klepněte pro větší obrázek
Velká porce příslušenství a softwarová nálož k tomu, přesně na to se zájemci o nový Alcatel One Touch Pop Fit mohou těšit

Balení telefonu bude krom samotného přístroje obohaceno o pět zadních krytů rozličných barev, zajímavý poloprůhledný přední kryt a také o pouzdro pro nošení na paži. Ani softwarovou stránku věci nenechal Alcatel náhodě a přímo z továrny k vám telefon doputuje s předinstalovaným RunKeeperem, hudebním přehrávačem DoubleTwist a klávesnicí Fleksy (pro pohodlnější psaní na menším displeji).

A cena? Bezesporu také zajímavá, nedotovaný telefon vyjde na necelé 2 500 Kč, přičemž k prvním zákazníkům by se telefon měl dostat během května tohoto roku.

Alcatel One Touch Pop Fit
4002X
rozměry a hmotnost: 97 × 56 × 12,0 mm, 78 g
displej: 2,8", kapacitní TFT LCD, 240 × 320, 143 PPI
sítě: GSM, 3G
konektivita: microUSB Type-B, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4, GPS
paměť: 4 GB, microSDHC (32 GB), baterie: 1 000 mAh
procesor: neuvádí se
operační systém: Google Android 4.2 (Jelly Bean)
fotoaparát: 2MPx, video (640 × 480), blesk
22 %
vybavenost
cena: už se neprodává

Diskuze (15) Další článek: Callpro: virtuál, pro kterého je každý VIP

Témata článku: Alcatel, , , , , Alcatel One Touch Pop Fit, Přední kryt, Pro +, Velká porce, F +, Spor, Fleksy, Pop, FIT,