Apple natočil reklamu v Česku. Má úžasnou atmosféru a haldy falešného sněhu

Apple právě zveřejnil novou reklamu. Pro nás je zajímavá tím, že se natáčela v Česku. Není to žádný oficiálně prezentovaný fakt, ale vyplývá to ze scény. V úvodu je vidět štít Cukrárny tety Emy, tu vyhledávače neznají. Nádvoří pavlačového domu lze jen tušit někde na staré Praze. Ale s horskou dráhou už jsem v hledání úspěšný byl, ta stojí v zábavním parku na holešovickém výstavišti.

Důležitou roli hraje hudba, jde o skladbu Palace (Sam Smith). Také si zkuste detektivní práci, najdete něco víc? Poznáte most s železnou konstrukcí? 

Reklama s titulem Holiday — Sway — Apple je spíše lyrická, jde o pocity, atmosféru. Vidíme iPhone X, vidíme bezdrátová sluchátka AirPods a také vidíme haldy sněhu. Vzhledem k tomu, kdy byl tento telefon hotový a kolik sněhu ve druhé polovině roku v Praze napadlo, lze soudit, že je sníh falešný.

Diskuze (319) Další článek: O platby Android Pay je zájem. Moneta zveřejnila zajímavosti po prvním týdnu od spuštění

Témata článku: Apple, , , , Apple iPhone X, Apple iPhone X 256GB, Kolín, Zábavní park, F +, Halda, Vánoční reklama, Důležitá role, NAT, Druhá polovina, Sníh, ATM, Horská dráha, Praha, Palace, APP, Čínský mobil, #Apple, Bezdrátová sluchátka, Atmosféra, Česká republika