Asistence OZP – navigace ve zdravotnictví

(Inzerce) Představte si, že byste si mohli zavolat luxusní TAXI, které by vás spolehlivě dovezlo k lékaři, jehož právě potřebujete.

Představte si, že byste si mohli zavolat luxusní TAXI, které by vás spolehlivě dovezlo k lékaři, jehož právě potřebujete. Taxikář si s vámi v průběhu cesty popovídá o vašich zdravotních problémech a doporučí vám vhodnou preventivní prohlídku. A na konečné zastávce se s vámi již jen slušně rozloučí, protože o účet se postará vaše zdravotní pojišťovna. Líbí se vám tahle pohádka?

Osoby a obsazení jsou možná trochu pohádkové, ale náplň Asistenční služby OZP odpovídá prověřené realitě a řada klientů OZP si to již na vlastní kůži vyzkoušela. Asistenční služba jednoduše funguje jako užitečná navigace ve světě zdravotnictví a zdravotních služeb. Stojí po boku klienta ve chvíli, kdy se potřebuje poradit s lékařem nebo kdy musí k některému specialistovi přímo zajít bez rizika dlouhého čekání ve frontě. Tak funguje Asistenční služba již bezmála pět let. A protože pocit bezpečí a komfortu budou lidé hledat stále více, přináší Asistenční služba OZP v roce 2013 další zajímavé novinky.

Předně je propojena s dalším bezplatným produktem OZP, s online zdravotním deníkem VITAKARTA. Výhodu je nejen možnost využít internetové či mobilní prostředí k definici svých požadavků na operátory a experty, ale klienti získají i přehled o využití asistence a hlavně budou mít díky Vitakartě vždy na paměti, k jakému lékaři a kdy byli objednáni, jaké léky užívají a také informaci, kolik to vše stojí.

Od nového roku pak Asistenční služba OZP umožňuje využít služby operátorů také pro účely objednání do sítě lékařů poskytujících preventivní prohlídky na špičkové úrovni. Zcela bezplatně a bez námahy se lze objednat na prevenci včasného záchytu řady civilizačních chorob, rakovinou kůže počínaje, přes osteoporózu až po aktivní poradenství v boji proti kouření. Nově mají klienti Asistenční služby k dispozici ve své Vitakartě speciální poradenství v oblasti léků a léčiv a v oblasti medicínského práva.

Klepněte pro větší obrázek

Klienti programů SILVER a GOLD mohou být odměněni dárkem v podobě balíčku vitaminů a v případě varianty GOLD navíc také preventivním programem složeným ze služeb specificky připravených pro ženy či muže. Jejich hlavní předností bude stále větší exkluzivita služeb, jejichž charakter je velmi individuální. Prostřednictvím virtuálního zdravotního dotazníku vyhodnotí lékař expert jednou ročně aktuální zdravotní stav klienta a poté navrhne vhodnou prevenci, případně návštěvu dalších specialistů, kam klienta pochopitelně v případě zájmu rovnou objedná. Těmto klientům asistence OZP zprostředkuje nově i dodávku léků, které nejsou na předpis.

Kompletní přehled všech služeb je od počátku roku na webových stránkách www.ozp.cz nebo se na ně lze informovat na kterémkoli pracovišti OZP. Důležité je nepodceňovat péči o své zdraví a využít pohodlí a bezpečí Asistenční služby OZP také ve své Vitakartě, stejně jako dalších téměř 120 000 našich klientů, kteří už asistenci a Vitakartu mají.

Klepněte pro větší obrázek 
Více informací o produktech najdete na: www.ozp.cz
Další článek: Seznam.cz: Jak používáme mobilní internet [infografika]

Témata článku: , Náplň, Asistenční služba, Asistenční služba OZP, Zdravotní problém, Vitakarta, OZP, Asisten, Dlouhé čekání, Zdravotnictví, Vitamín A