Asus připravuje nový Padfone s prvotřídní výbavou

Asus v letošním roce výrazněji pronikl do mobilní byznysu zejména díky aktuální řadě smartphonů Asus Zenfone 2. Tchajwanský výrobce ale nezanevřel ani na kategorii hybridních zařízení, která produkuje již několik let. Aktuálně pracuje na novém zařízení řady Padfone, která integruje chytrý telefon do těla tabletu. Novinka pod názvem Padfone S2 by měla přinést tu nejlepší současnou výbavu.

Klepněte pro větší obrázek
Chystaný smartphone v tabletu naváže na loňské zařízení Padfone S (foto: Mobipicker.com)

Podle informací z twitterového účtu @leaksfly by měl smartphone obsahovat nejnovější procesor Qualcomm Snapdragon 820, 5,5palcový 2K displej, 4 GB RAM, 32 nebo 64 GB vnitřního úložiště a dvojici fotoaparátů s rozlišením 20,7/8 Mpx. Tabletový dok, do kterého bude možné smartphone vložit, nabídne desetipalcový displej a další baterii s kapacitou 5 100 mAh. Další informace zatím nejsou známy, novinka má být uvedena na trh v březnu příštího roku.

Diskuze (4) Další článek: Samsung počítá s 10nm technologií. Výrobu zahájí příští rok

Témata článku: Asus, , , , Asus Padfone + Station, Asus Padfone + Station 32GB 3G, Asus Padfone + Station 64GB 3G, Asus Zenfone 2, Asus Zenfone 2 (ZE500CL), Asus Zenfone 2 64GB, Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition, Asus Zenfone 2 Laser (5.0), Asus Zenfone 2 Laser (5.5), Chystaný smartphone, Nov, Pad,