Bez čeho se chytré zařízení neobejde?

(Inzerce) Dnes už je samozřejmostí mít tablet či smartphone a náročný uživatel se často nespokojí s příslušenstvím, které k němu získá v balení.

Mezi nejprodávanějšími druhy příslušenství, pro které běžíme jako čerství majitelé nového chytrého zařízení, dlouhodobě patří kvalitní sluchátka, která využívají čím dál lepší technologie. Přenos zvuku po drátech střídá Bluetooth a v poslední době na řadu nastupuje i NFC. “Prestigio představilo několik modelů bezdrátových sluchátek v módních barevných odstínech, které zaujmou zejména mladší uživatele, ale v i klasickém designu. Všechny disponují perfektním přenosem zvuku a jsou vyrobeny z nejkvalitnějších odolných materiálů,” uvádí Radek Čejna, produktový manažer značky Prestigio.

Klepněte pro větší obrázek 

Dalším kouskem do výbavy, po kterém se začne nový majitel tabletu takřka ihned shánět, je ochranné pouzdro. “Téměř všechny modely tabletů Prestigio mají luxusní kožené pouzdro přímo v balení. Pokud však dá uživatel přednost pouzdro typu kniha, je možnost si dokoupit praktické pouzdro s otočným stojánkem, které se vyrábí ve variantách pro sedmi, osmi a desetipalcové tablety,” dodává Čejna. Displej snadno ochrání průhledná nalepovací fólie, která je dostupná pro jednotlivé modely tabletů i smartphonů Prestigio, a otiskům prstů zabrání i použití stylusu.

Klepněte pro větší obrázek

Úplnou novinkou portfolia Prestigio je pak stojánek, nebo spíše multifunkční dokovací stanice PBS7, která funguje jako Bluetooth/NFC reproduktor a mikrofon, a navíc dobíjí baterii. Je kompatibilní se všemi smartphony a tablety s úhlopříčkou do 10 palců,” uvádí Radek Čejna.

Klepněte pro větší obrázek
Další článek: T-Mobile láká na letní roaming: internet po celém světě za ceny EU

Témata článku: , Zář, Zařízení, Ochranné pouzdro, Chytré, Chytré zařízení, Kožené pouzdro, Neo +, Neo