BlackBerry korumpuje klienty konkurence, odevzdání iPhonu odmění

BlackBerry zkouší novou taktikou přilákat zákazníky. Bude jim platit za to, že své telefony od konkurence vymění za nový model Passport. Evropané však mají, alespoň prozatím, smůlu.

Nabídka se vztahuje jen na Kanadu a Spojené státy v období od prosince do poloviny února. V Kanadě mohou klienti, kteří se rozhodnou vyměnit svůj iPhone (akce platí pro držitele verze 4s a novějších) za BlackBerry, získat až 600 dolarů, 400 dolarů jako peněžní dárek a 200 dolarů jako kredit na volání. V USA mohou získat 400 dolarů a 150dolarový kredit.

Zájemci o finanční odměnu musejí nový Passport zakoupit v e-shopu BlackBerry či přes internetový obchod Amazon. Když kanadská společnost BlackBerry, tehdy ještě pod názvem Research In Motion, začala ztrácet tržní podíl ve prospěch telefonů iPhone a přístrojů s operačním systémem Android, zaměřila svou pozornost na veřejnou správu a firmy.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Passportem BlackBerry rozhodně zaujalo!

S novým modelem Passport se vrací fyzická klávesnice, jejíž pohodlí firma vychvaluje stejně tak jako široký displej přístroje. Nabídka je součástí vánočních slev, které firma oznámila tento týden společně s novými barevnými variacemi Passportu. Šéf firmy John Chen prohlásil, že věří v obnovení popularity BlackBerry také u privátních zákazníků. 

Diskuze (42) Další článek: Váš počítač i mobilní telefon jsou plné virů

Témata článku: Blackberry, , , , Apple iPhone 4GB, Klient, Konkurence, Black, Odevzdání, Fyzická klávesnice, I/O, Research in Motion, Oděv