Chyba u Paegasu: jak Twist Nej nebyl Nej

Zákazníci předplacené služby Twist sítě Paegas mající číslo začínající na 0737 měli v pondělí 20. a v úterý 21. srpna problém s voláním na své Twist Nej číslo - ten byl totiž účtován běžnou sazbou Paegas-Paegas.

Jak to celé vzniklo? Podle informací infolinky se podařilo Paegasu uživatelům Twistu s tímto předčíslím smazat z databáze jejich číslo Nej. Je pak logické, že při pokusu volat na něj se účtovala běžná sazba, tedy 5 Kč za minutu, místo 2,80 Kč.

Pokud patříte mezi tyto uživatele služby Twist, vězte, že by vám měl být do deseti dnů být navrácen veškerý kredit, který vám byl při volání na Twist Nej číslo strhnut navíc. Jestliže jste si zkoušeli své Twist Nej číslo znovu registrovat, byl vám strhnut poplatek ve výši 100 Kč. V tomto případě se obraťte na oddělení péče o zákazníky (4603), kde s vámi vaši reklamaci vyřeší. Případy, kdy došlo v inkriminované době k novým registracím Twist Nej čísla budou řešeny individuálně a pouze s těmi, kteří budou vyúčtovanou částku reklamovat. A to navíc jen v případě, že jste si opětovně zaregistrovali stejné číslo; v opačném případě máte podle oficiálního vyjádření Paegasu smůlu.

Celá závada byla vyřešena již v úterý ve večerních hodinách a týkala se pouze těch uživatelů předplacené služby Twist, jejichž číslo začíná na 0737. V současné době by mělo volání na Twist Nej číslo fungovat korektně.

 

Diskuze (3) Další článek: Eurotel a Paegas: pokutu platit nebudeme

Témata článku: , , , , Jak, Paegas