Chytré hodinky Fitbit dostávají novou verzi systému a několik nových aplikací

Fitbit představil novou verzi operačního systému pro chytré hodinky Ionic a Versa. Fitbit OS 3.0 přinese vylepšený přehled informací a cvičení založená na stanovených cílech, dále nové ciferníky a několik nových aplikací pro zdraví, kondici, a ovládání chytré domácnosti.

Klepněte pro větší obrázek

Nově bude možné sledovat průběh spánku, zadávat příjem tekutin a hmotnost. Uživatelé mohou nastavit cíle v rámci spálených kalorií, ušlé vzdálenosti nebo času pro více než 15 druhů sportů, mezi které patří běh, cyklistika, plavání a další. Sledovat lze statistiky v reálném čase, pokrok a také oslavy, jakmile je dosaženo zadaného cíle.

Nové aplikace, dostupné ihned:

  • achu health: Tento motiv ciferníku převádí naměřená Fitbit data na předpověď možných nemocí. Aplikace upozorní uživatele v době, kdy tělo jeví příznaky nemoci dříve, než samotná nemoc propukne.
  • Couch to 5K: Využívá Fitbit naměřená data, jako jsou spálené kalorie a uběhnutá vzdálenost a nabízí tipy a tréninkové programy pro závody od 5 kilometrů po maraton.
  • Genius Wrist: Obsahuje čtyři aplikace (Gym Genius, Gym Time Pro, Workout Builder a Workout Genius), které poskytují nástroje pro tréninky a produktivitu. Aplikace nabízí další metodu, jak sledovat svá Fitbit Data a tréninky kdykoliv a kdekoliv.
  • MySwimPro: Nabízí vedení v oblasti plavání, tréninkové plány a video kouče pro všechny kategori plavců. Využívá monitorování srdečního tepu a pomáhá zlepšit výkon plavání. Po tréninku poskytne celkovou analýzu.
  • Alpine Snow: Svahy už Fitbit zařízení nečiní problém. Nově je možné na svazích sledovat rychlost, počet sjezdů, nadmořskou výšku, počasí, spálené kalorie a srdeční tep. To vše v reálném čase v aplikaci Fitbit spolu s GPS trasou.
  • Skateboard: Monitoruje rychlost, srdeční tep, spálené kalorie a ujetou vzdálenost během jízdě na skateboardu. Založeno na datech Fitbit.

Fitbit rozšiřuje svou knihovnu aplikací Fitbit App Gallery o 10 nových populárních značek z oblasti zdraví a kondice. Tyto aplikace nabízí na bázi Fitbit dat vedení a tipy pro zlepšení pokroku a motivace během tréninků. Od svého spuštění v roce 2017 nabízí Fitbit App Gallery stále rychleji rostoucí komunitu, která dnes čítá více než 44 000 vývojářů.

Aplikace dostupné v roce 2019:

  • Charity Miles: Synchronizuje Fitbit data a za každou naměřenou míli poskytuje finance 40 světovým charitám.
  • FitBark: Pomáhá uživatelům a jejich pejskům zůstat fit společně. Zobrazuje denní Fitbit statistiky uživatele i čtyřnohého přítele jako jsou aktivita, vzdálenost, spálené kalorie uživatele i mazlíčka.
  • GOLD’S AMP pro Fitbit (Gold’s Gym): Řada kardio a silových cvičení navržených pro chytré hodinky experty z Gold’s Gym. Uživatel s touto aplikací získá pokyny pro své tréninky, včetně vizuálních ukázek, odpočítávání a intervalů s odezvou v podobě vibrací.
  • MINDBODY: Udržuje přehled plánů v oblíbených fitness a wellness zařízeních a zobrazuje následující MINDBODY hodiny přímo v hodinkách.
  • Noonlight: Ochrání a uklidní uživatele bezpečnostními prvky přímo na zápěstí, což zjednoduší zavolání si pomoci.
  • TRX: Nabídne koučování ke zrychlení a zefektivnění TRX Suspension Training® cvičení s využitím naměřených Fitbit dat.
Váš názor Další článek: Další do rodiny. Levný HTC Desire 12s má na zádech falešný duální foťák

Témata článku: , , , , , , Odpočítávání, FIT, Uživatelé, Jev, Finance, Srdeční tep, Bezpečnostní prvek, Nadmořská výška, Aplikace, Reálný čas, Uběhnutá vzdálenost, Spálená kalorie, Fitbit APP Gallery, Verze systému, Tréninkový plán, Fitbit OS, Příznaky, Nová aplikace, Chytré,