Čtenář vývojářem, aneb multimediální kus hliníku

Nedávno jsme uveřejnili povedený grafický návrh jménem EGG. V diskuzi se sešlo mnoho těch, kteří „by tohle dokázali taky“, ale z anonymity vystoupil pouze jediný a skutečně poslal své dílo. Říkejme mu třeba Xyzo. Kvalitu jeho renderů posuďte sami:

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Xyzo své dílo popsal asi takto. Tenké tělo telefonu je vyrobeno z hliníku a jeho největší zvláštností jsou dva vysouvatelné, po stranách umístěné reproduktory. Obrovský dotykový displej s rozlišením 640 × 480 bodů najde využití při prohlížení internetu, na který se uživatel budoucnosti dostane přes 3G, Wi-Fi a místo se jistě najde i pro WiMax, nebo LTE. Spojení s příslušenstvím je realizováno výhradně přes Bluetooth, proto linii těla nenarušují žádné zbytečné konektory. Jediný fyzický parametr, který Xyzo udal, je tloušťka přístroje 6 mm (což je samo o sobě troufalý údaj). Z té se však podle obrázků dají dopočítat i zbylé rozměry: 5 cm je šířka a 8 cm výška.

Tak co na Xyzovo dílo říkáte? Líbí se? Dokážete to lépe? Pošlete své návrhy na můj e-mail filip(tecka)kuzel(zavinac)cpress(tecka)cz.

Diskuze (10) Další článek: Nový Palm Treo 850 bude mít 3G, Wi-Fi i GPS

Témata článku: , Vývoj, Kus, XYZ, Multi, Vývojář