Danny P: Do amerického Apple Store zamířila první česká značka

Na americký Apple Store poprvé zamířila česká značka. Stal se jí výrobce kožených doplňků Danny P, kterému Apple do oficiálního obchodu zalistoval kombinovanou peněženku s pouzdrem na iPhone 6 či 6S a jejich zvětšené varianty Plus. K dispozici jsou za necelých 130 dolarů. V budoucnu by přitom do eshopu Applu měly zamířit i další doplňky jako jsou pouzdra na Macbooky nebo na iPady a rozšířit by se měly i do evropských verzí obchodu.

„S Applem jsme vyjednávali dlouhé měsíce. Pro zalistování do e-shopu jsme museli splnit přísné podmínky na kvalitu produktu, skladové zásoby, ale třeba i řadu měření, která zkoumala například propustnost našich peněženek signálem“, říká k zařazení pouzdra do Apple Store Daniel Piterák, CEO společnosti.

Peneženku s pouzdrem pro iPhone jsme vyzkoušeli v Týdnu mobilně

Danny P přitom působí především na americkém trhu a kromě svého distribučního kanálu používá Amazon a teď i Apple. Produkty však lze objednat i na tuzemské mutaci webu www.dannypstyle.cz.

Diskuze (3) Další článek: ČTÚ operátorům: „Neznáte zákon, semaforem nekončíme“

Témata článku: Apple, , , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 128GB, Apple iPhone 6 64GB, Značka, Dan, App Store, Česká značka, Sto, APP, Store, Zalistování, #Apple