Druhý český Mi Store se otevře v Olomouci. Xiaomi Redmi 4X bude znovu za pětistovku

V Česku se otevře druhý Mi Store, tedy oficiální prodejna se smartphony a další elektronikou značky Xiaomi. Na své si tentokrát přijdou fanoušci čínské značky z Moravy, nová prodejna totiž najde zázemí v olomouckém obchodním centru Galerie Šantovka. Slavnostní otevření proběhne v pátek 29. června 2018 v 11 hodin a připraveno je opět mnoho soutěží a slev.

Klepněte pro větší obrázek

Provozovatel prodejny je stejný jako u pražského Mi Storu na Černém mostě. Oficiální distributor připravil pro návštěvníky soutěž o čističku vzduchu, elektrickou koloběžku a aktuální smartphone Xiaomi Redmi Note 5. Prvních 40 zákazníků si bude moci zakoupit smartphone Xiaomi Redmi 4X (3 + 32 GB) za zvýhodněnou cenu 500 Kč (běžná cena 3 390 Kč).

Pro dalších více než tisíc zákazníků jsou připraveny další produkty s velkou slevou (např. náramek Mi Band 2 za 50 Kč). Během celého otevíracího dne bude v platnosti plošná sleva 30 % na všechny produkty Xiaomi dostupné na prodejně. Podrobnosti o akci naleznete na stránkách oficiálního distributora Xiaomi-czech.cz.

Vyhrát v soutěži můžete například elektrickou koloběžku Xiaomi:

Diskuze (29) Další článek: Samsungy řady Galaxy S9 dostaly další AR Emoji z dílny studia Disney

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , , Morava, Běžná cena, Koloběžka, Slavnostní otevření, Šantovka, Zvýhodněná cena, Galerie Šantovka, Sleva, Prodejna, Plošná sleva, Obchodní centr, #Xiaomi, Čistič, Nová prodejna, Česká republika,