Gigaset: Pevná linka není mrtvá, je dotyková a sci-fi

Gigaset představil „utržené sluchátko“ s velkým dotykovým displejem. Má také interkom jako ze Star Treku. Vaše pevná linka bude nadšená.

Gigaset SL910 je novou vlajkovou lodí tohoto výrobce známého především výrobou bezdrátových domácích telefonů. Elegantní design (držitel red dot design award 2011), kvalitní materiály a jejich zpracování, velký (3,2") dotykový displej s vysokým rozlišením, jednoduché ovládání a reproduktor pro hlasitý odposlech. Přístroj vydrží týden bez nabíječky.

Gigaset se nevydal snadnou cestou jménem Android, pro svůj přístroj vytvořil vlastní operační systém a uživatelské prostředí. Na displeji jsou tři domácí stránky s různými nástroji/widgety – zmeškané události, kalendář, hodiny, telefonní seznam a další. U každého kontaktu můžete mít uložený obrázek, který se zobrazí s příchozím hovorem. Zkrátka jako u moderního mobilu. Co je navíc, je integrovaný záznamník u dražšího modelu SL910A. To vše v průběhu listopadu za 3 750 Kč, respektive 4 250 Kč.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Zaujal nás také Gigaset L410. Vypadá jako klasická bondovka, ale je to tzv. handsfree spona. Nepřipojuje se k telefonu, ale rovnou k domácí základové stanici DECT. Pak už si ji stačí připnout k oblečení a můžete přijímat hovory s volnýma rukama – mikrofon si v klidném domácím prostředí se vzdálenými ústy poradí a klasitý reproduktor by také něměl mít problém. Také vám to připomíná Star Trek? Tenhle zajímavý telefon bez klávesnice můžete vaší pevné lince pořídit za 1 280 Kč.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Diskuze (24) Další článek: LG slibuje update na Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Témata článku: , , , Domácí prostředí, Link, Domácí telefon, Sci-fi, Star Trek, F +, Pevná, Linka, DECT, Dotyk, Giga, Dot, Nen