GoMobil nabídne 100 minut a 100 MB za 200 Kč

Nový virtuál útočí na střední třídu, nabídne tři tarify s cenou minuty od 1,50 Kč a s účtováním 60+1. Má i atraktivní nabídku datových balíčků.

Po včerejším startu virtuála 99mobile spadla pomyslná laťka ceny volání na hodnotu 1,49 Kč. Dnes zveřejnil svoji nabídku další virtuální operátor, jmenuje se GoMobil a hranici posouvá ještě níž!

Nabídce dominuje tarif (tedy žádná předplacená karta) pro střední útratu, který nemá konkurenci. Za dvě stovky dostanete 100 minut do všech sítí a k tomu 100 MB dat! Další minuta vyjde na 1,50 Kč, SMS na 1,30 Kč, data lze dokoupit. Ale pozor, hovory účtuje GoMobil u všech tarifů po sekundách po první minutě (60+1). Alternativou pro zákazníky, kteří data nepotřebují, je tarif Mluvím či Občas si brnknu právě od 99mobile.

Krom tohoto tarifu budou k mání dva další – jeden za stovku měsíčně s 60 minutami a druhý bez paušálu, ale zároveň bez minut. Druhý jmenovaný můžeme označit za zabijáka „starých virtuálů“, tedy Bleskmobilu, Mobilu.cz a Tesco Mobile. Nabízí totiž minutovou sazbu 1,90 Kč do všech sítí, SMS za 1,50 Kč a možnost aktivace objemu dat dle potřeby. Na výběr je pět balíčků, například 500 MB vyjde na 250 Kč, u nejvyššího tarifu 150 Kč navíc. Po vyčerpání objemu dat klesne rychlost internetu na 16 kb/s.

GoMobil Start: ptaťte jen tolik, kolik opravdu provoláte

Volání do vlastní sítě vychází ještě levněji, dle tarifu od 0,60 do 0,90 Kč za minutu. GoMobil myslí i na rodiny a nabízí balíček neomezeného volání na čísla pod jedním zákaznickým účtem. Za paušál 100 Kč, resp. 80 Kč měsíčně může to číslo, na kterém je balíček aktivován volat na ostatní čísla zdarma. Opačně to ovšem neplatí.

Zajímavou možností pro zájemce o služby GoMobil je výběr telefonního čísla z balíku aktuálně dostupných kombinací při objednávce zcela zdarma. Takže kdo dřív přijde, ten dřív mele, říká se a u GoMobil to platí dvojnásob.

Klepněte pro větší obrázek
Téměř kompletní ceník GoMobil (obr.: cenik.pdf).
Operátor si hlídá minimální útratu u nulového tarifu Start. Když neutrácíte, začne účtovat udržovací poplatek.

Přenos čísla od konkurence stojí 150 Kč. Odchod ke konkurenci je pak o sto korun dražší. GoMobil se profiluje jako férový virtuál a využívání svůj služeb nepodmiňuje úvazkem na dobu určitou. Výpovědní doba činí jeden měsíc (začíná běžet od prvního dne měsíce, který následuje po doručení výpovědi).

GoMobil funguje jako virtuál v síti T-Mobile, avšak zprostředkovaně přes GTS Czech. Samotný virtuál je pak projekt českobudějovické společnosti Terms, a.s.

Nabídka GoMobil bude opět velmi atraktivní pro zákazníky, kteří zdaleka nepotřebují neomezený tarif, ale zároveň hledají příznivé ceny. Pokud tedy nechcete utratit zbytečně mnoho a nevoláte výraznou měrou do jedné konkrétní sítě, neměli byste s GoMobil prohloupit.

Diskuze (135) Další článek: Nokia zapojila rozšířenou realitu přímo do Here map

Témata článku: , , , , , Výpovědní doba, Min, Go Star, Blesk Mobil