Huawei ukáže na MWC novou generaci tabletů. Nejvyšší model má mít i stylus

Ačkoli trh s multimediálními tablety není zrovna hybatelem odvětví spotřební elektroniky, Huawei se rozhodlo, že ani tento segment nezanevře a podle twitterové informace redaktora portálu WinFuture.de má přijít na barcelonském veletrhu MWC 2018 s celou novou generací tabletů Mediapad M5.

Mediapad M5 8 s osmipalcovým displejem přinese 4 + 32 GB paměti a konektivu buď jen s Wi-Fi (cca 8 300 Kč) nebo i s LTE (cca 9 600 Kč). Desetipalcová varianta Mediapad M5 10 se stejnou pamětí bude o něco dražší (Wi-Fi verze 9 600 Kč, LTE verze 10 600 Kč).

Vrcholem tabletové nabídky Huawei bude taktéž desetipalcový Mediapad M5 10 Pro s větším rozlišením, 4 + 64 GB paměti s dotykovým perem M Pen, který se má dodávat pouze v LTE provedení za cca 13 200 Kč.

Loňský Huawei Mediapad M3 patří k nejpovedenějším tabletům:

Diskuze (1) Další článek: Pružný displej přilepený na kůži. Je tohle budoucnost osobní elektroniky?

Témata článku: Huawei, , , , , , , , #Huawei, Nová generace, Gen, Barcelonský veletrh, Spotřební elektronika, Nejvyšší model, Úkaz, Osmipalcový displej, Generace, Winfuture, Desetipalcová varianta, Stejná paměť, Mít, Dotykové pero, Multimediální tablet, Nov, M Pen,