Huawei vyhlašuje velkou fotosoutěž. Za fotku z mobilu můžete získat čtvrt milionu a notebook k tomu

Huawei po loňském úspěchu fotografické soutěže Next Image Awards pořádané ve spolupráci s National Geographic vyhlašuje její druhý ročník. Tentokrát je partnerem známý cestovatelský portál TripAdvisor a soutěž má nový název Huawei InFocus Awards.

Soutěž je určena pouze pro majitele mobilních telefonů Huawei, jejichž úkolem je pořídit soutěžní snímek v jedné ze šesti vypsaných kategoriích a v termínu nahrát na soutěžní portál. Následně proběhne hlasování diváků a ze zúženého okruhu finální výběr vítězných snímků odbornou porotou.

Soutěžit můžete v těchto 6 kategoriích:

  • #Emotion Tag – vyjádření okamžitých emocí skrze fotografii
  • Faces – experimentování s identitou a sílou portrétové fotografie
  • Hello, life! – sdílení emocí a inspirace v každodenních situacích
  • Storyboard – vyprávění příběhu v devíti snímcích (mřížka 3×3)
  • Going the Distance – objevování nových míst a nových zážitků
  • Life Now – video v maximální délce 30 sekund

Ve hře jsou finanční odměny, elektronika Huawei a vouchery na čerpání služeb přes TripAdvisor. Vítěz hlavní ceny získá 10 tisíc eur (cca 260 tisíc korun), notebook Huawei Matebook 13, chytré hodinky Huawei Watch GT a 250dolarový poukaz TripAdvisor. Oceněni budou i vítězové dílčích kategorií a udělena bude i cena diváků.

Odborná porota pro hodnocení snímků:

  • Yanmin Wang, prezident Huawei Consumer Business Group pro střední a východní Evropu a Skandinávii
  • Nikolaj Thaning Rentzmann, dánský fotograf celebrit
  • Emma Svensson, fotografka na volné noze a cestovatelka
  • Marcin Tyszka, polský fashion fotograf, spolupracující s nejuznávanější světovými módními časopisy
  • Yener Torun, architekt a fotograf, který transformuje městskou krajinu a architekturu jako geometrickou abstrakci
  • VuThéara Kham, francouzský fotograf kambodžského původu působící v Paříži, proslavil se svou hrou se světlem a grafikou v pouličních záběrech

Soutěž je určena pro uživatele z regionu CEE + Nordic, tzn. Rakouska, Bulharska, České republiky, Slovenska, Slovinska, Dánska, Finska, Řecka, Rumunska, Srbska, Polska, Norska, Švédska, Kanady, Makedonie, Litvy, Lotyšska, Estonska, Chorvatska, Maďarska, Ukrajiny, Izraele a Turecka. Uzávěrka pro posílání fotografií na stránkách soutěže je 11. srpna 2019. Hlasování diváků končí 18. srpna, vítězové budou vyhlášeni 8. září.

O projektu:

Huawei InFocus Awards je soutěž zaměřená na nové možnosti ve vizuální tvorbě a na uživatele mobilních telefonů po celém světě. "Focus" ve spojení InFocus značí detailní pohled na novou generaci nástrojů, které umožňují tvořit a zobrazovat nejnovější vizuální obsah, inspirující k nevídaným formám interakce a zpětné vazby.

Diskuze (3) Další článek: Netradiční spojení. Unihertz Titan je odolný smartphone s fyzickou QWERTY klávesnicí

Témata článku: Huawei, , , , , , Huawei Consumer Business, Fotografka, Švédsko, Norsko, Emma, Storyboard, Notebook, Lotyš, Rumunsko, Objevování, Slovensko, Turecko, Litva, Ukrajina, Finsko, TripAdvisor, Snímek, Fotograf, Rakousko