Kamarádi ze všech sítí: poslední šance na aktivaci

Vodafone ruší zvýhodnění Kamarádi ze všech sítí. Nebylo pro něj výhodné, což znamená, že je výhodné pro uživatele. Máte poslední šanci aktivovat.

Máte-li Vodafone a kamarádíte s lidmi, kteří využívají služeb jiných operátorů, máte poslední možnost aktivovat si balíček Kamarádi ze všech sítí a komunikovat až se čtyřmi přáteli neomezeně a zdarma. Tedy za paušální poplatek, zdarma v dnešní době není nic. Dlužno podotknout, že komunikace za paušál pokrývá jak hovory, tak SMS. Úplně poslední příležitost pro aktivaci připadá na pátek 14. ledna, po tomto datu už nebudou nové aktivace možné. Svávající zákazníci o balíček nepřijdou a budou ho moci využívat i nadále.

Klepněte pro větší obrázek
Kamarádi do všech sítí končí, poslední možnost aktivace bude v pátek

Červený operátor službu ruší po šestnácti měsících, protože mu nevydělává. Za hovory do cizí sítě musí platit propojovací poplatky. Pro úplnost dodávám, že služba vyjde na 375 Kč, pokud si ji aktivujete na jedno číslo. Čtyři kontakty ve skupině stojí jen o sto deset korun více, takže čím více čísel si pro bezplatné volání a SMS zvolíte, tím levněji vás v průměru vyjde každé z nich.

Počet číselKamarádi ze všech sítíza jedno číslo
1 kamarád375 Kč375 Kč
2 kamarádi425 Kč213 Kč
3 kamarádi460 Kč153 Kč
4 kamarádi485 Kč121 Kč

Jako kompenzaci chystá Vodafone nové služby, které umožní zákazníkům komunikovat mezi sebou ve vlastní síti za paušální poplatek. První nová služba se bude jmenovat „Vlastní síť“ a druhá „Vlastní síť neomezeně“. O chystaných novinkách jsme psali v tomto článku.

Diskuze (22) Další článek: T-Mobile UK zavádí FUP: poukazuje na problém přetížených sítí?

Témata článku: , , Akt, Šance, Sít, Kamarád, Síť, Aktiva, Kámoš, Poslední šance, Kama,