Konec intervencí je tu, snižujeme ceny všech modelů Xiaomi

Reklama 19. dubna 2017
Konec roamingu v EU: otázky a odpovědi
Česká národní banka v minulém týdnu ukončila režim devizových intervencí, díky čemuž koruna posílila pod hranici 27 korun za euro. Čeští zákazníci se díky tomu mohou těšit na snížení cen všech modelů Xiaomi. Čas nákupu nového smartphonu od Xiaomi se tak stává výhodnější než kdy dříve.

Všechny Xiaomi telefony levněji než kdy dříve

Slevy se dotkly kompletního portfólia smartphonů Xiaomi, u kterých cena klesla o stovky korun. Díky bohatému sortimentu telefonů si vybere opravdu každý - od nejoblíbenější řady Redmi, která se pyšní kompaktní konstrukcí a skvělým poměrem cena/výkon, přes sérii Redmi Note s větším displejem a výkonnějším hardwarem až po špičkové smartphony řady Mi, které se řadí k nejlepším smartphonům současnosti.

Xiaomi Redmi Note 4 LTE - šampión střední třídy

Řada Redmi Note je určena pro uživatele, kteří dychtí po vybaveném smartphonu s velkým displejem, vysokým výkonem a nízkou cenou. Vše do puntíku splňuje nejnovější Xiaomi Redmi Note 4 LTE, který oproti standardní verzi přichází s plnou podporou českého LTE na všech frekvencích.

Xiaomi Redmi Note 4 LTE nadchne hned v prvním okamžiku svou luxusní celokovovou konstrukcí, do které se navíc podařilo vměstnat výkonný a moderní hardware. Výkonný osmijádrový čip Snapdragon 625, 3 GB paměti RAM i 32GB vnitřní úložiště. Díky této kombinaci se Redmi Note 4 LTE nezalekne žádné náročné hry a chod systému je bleskový. A co teprve skvělý 5,5” Full HD displej, který okouzlí barevným podáním i čitelností na slunci? Trápí Vás u současného telefonu nízká výdrž na jedno nabití? To u Redmi Note 4 LTE s baterií o kapacitě 4100 mAh opravdu nehrozí - vydrží bez problémů několik dní.

Umělecké dílo doplňuje citlivá čtečka otisků prstů, 13MPx fotoaparát, infraport, slot pro paměťovou kartu a DualSIM. To vše za skvělou cenu 5199 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Koupit Xiaomi Redmi Note 4 LTE

Xiaomi Redmi 4X Global - žhavá novinka konečně skladem

Toužíte po kompaktním telefonu s 5” displejem, nádhernou kovovou konstrukcí a vysokým výkonem? To vše splňuje zbrusu nový Xiaomi Redmi 4X Global a přináší i něco navíc. Díky globální verzi mohou uživatelé využívat LTE na všech “českých” frekvencích a užít si tak nejrychlejší internetové připojení.

Se svou cenou nabídne výkon smartphonů o několik tisíc dražších a těšit se můžete na 32GB vnitřní úložiště, 3GB RAM paměť nebo čip Snapdragon 435. Pastvou pro oči je 5” HD displej, který nemá za takovou cenu konkurenci. Každodenní nabíjení se stane díky baterii s kapacitou 4100 mAh minulostí - nabíjet stačí každý 2. nebo 3. den. 13MPx fotoaparát se pak postará o kvalitní fotografie a video ve Full HD rozlišení, vnitřní úložiště lze navíc rozšířit až o 256 GB díky paměťové kartě MicroSD. To vše za skvělou cenu 4999 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Koupit Xiaomi Redmi 4X

Xiaomi MI MIX 256 GB - na vrcholu potravního řetězce

Přemýšleli jste nad tím, jaký je vlastně nejprémiovější smartphone na trhu? Odpovědí je Xiaomi Mi MIX. Ten světu přinesl revoluční konstrukci, luxusní zpracování i nejvýkonnější hardware. Obrovský displej bez rámečků vypadá v kombinaci s tělem z odolné keramiky futuristicky a ukazuje, jak budou vypadat další generace smartphonů. Mějte telefon budoucnosti již nyní.

Unikátní konstrukcí to ale nekončí. Xiaomi MI MIX ve své nejvybavenější verzi nabídne 256GB vnitřní úložiště, 6GB RAM paměť a extrémně výkonný čip Snapdragon 821. Výčet může pokračovat skvělým 16MPx fotoaparátem s podporou 4K videa, baterií s luxusní kapacitou 4400 mAh, NFC, DualSIM nebo citlivou a přesnou čtečkou otisků prstů.

Pořiďte si smartphone, který Vám bude každý závidět. Cena přes 33 tisíc je minulostí, MI MIX může být Váš nyní už za 24 999 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Koupit Xiaomi MI MIX 256 GB

XiaoYI Dash kamera do auta - chraňte své auto chytře

Vyjet na silnice bez palubní kamery je dnes zbytečný hazard vzhledem k nebezpečí a četnosti provozu. Buďte na nečekané situace připraveni a pořiďte si kvalitní XiaoYI Dash kameru do auta. Ta vyniká skvělým obrazem za všech podmínek, oficiálním českým prostředím i možností ovládat kameru přes mobilní telefon.

Kamera je schopna nahrávat video ve Full HD rozlišení až s 60 snímky za sekundu, což je při následném zpomalování záběrů v případě analýzy nehody nepostradatelné. Díky širokému pozorovacímu úhlu 165° jsou v záběru 3 jízdní pruhy a neunikne žádný důležitý moment. Skvělou výbavu pak dokresluje asistent ADAS, který může odvrátit i blížící se nehodu. XiaoYI Dash kamera do auta v oficiální české distribuci nyní jen za 2090 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Koupit XiaoYI Dash kameru do auta

Další článek: Konec roamingu v EU: otázky a odpovědi