Kryt mobilu s vlastní grafikou doručen. Jak se povedl?

Nechali jsme si u Vodafonu vyrobit zadní kryt mobilu s vlastním grafickým námětem. Kde, za kolik, ale hlavně jak kvalitně?

Před nedávnem jsem tvořil a objednával vlastní kryt pro Vodafone 858 Smart. Dnes jej držím v ruce a podělím se s vámi o dojmy z výsledku. Vodafone skutečně kryt vyrobil a odeslal po čtyřech pracovních dnech od objednávky, tedy tak jak sliboval. Protáhla se ale cesta – výroba totiž probíhá kdesi v Hongkongu. Shrnuto a podrženo, od objednávky k doručení uběhly přesně dva týdny.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Píše mi John z Kongu. Zboží cestovalo jako v peřince

Kryt na svém místě sedí se stejnou jistotou jako ten originální, problém je však s bílou. Originální kryt Vodafonu 858 Smart je sněhobílý s jemnou perletí, výrobek z vodafonesmart-mydesign.com je znatelně tmavší. Jeho bílá je jakoby špinavá, zašlá a vidět je to hlavně v kontrastu se zbytkem telefonu. Pokud se tedy do vlastního designu pustíte, vyvarujte se bílého pozadí a raději si vymyslete kryt celobarevný.

Klepněte pro větší obrázek
Tisk je dostatečně jemný a detailní, jednotlivé pixely nejsou vidět ani při podrobném zkoumání
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Není bílá jako bílá, raději zkuste jinou barvu, která nebude mít přímé srovnání se zbytkem telefonu

Jak celou záležitost uzavřít? Moje původní nadšení z možnosti vyrobit si vlastní kryt částečně opadlo kvůli nehezké bílé. Pokud se ale budete držet jednoduché rady a vyhnete se bílému pozadí, budete s výsledkem spokojeni. Cena 327 Kč není přehnaně vysoká, a tak můžeme litovat pouze toho, že je služba omezená na jediný model telefonu.

Víte o službě, která slibuje podobné věci pro více modelů? Vyzkoušeli jste ji na vlastní kůži (telefon)? Napište nám do diskuze.

Klepněte pro větší obrázek
Diskuze (32) Další článek: Zpráva léta: Google koupí Motorolu

Témata článku: , , , Graf, Grafik, Kryt, Jak, Mobil, MOBI, Podrobné zkoumání, Bílé pozadí,