Testujeme LG G Flex: inovace pohromadě [video]

LG příjemně překvapilo a do prodeje uvedlo první zahnutý smartphone LG G Flex. Inovací tento telefon ale obsahuje mnohem víc.

Na současné poměry, kdy jeden smartphone vypadá jako druhý, nabízí LG G Flex opravdu nebývalou řádku inovací. Předně je to jeho zahnuté tělo, od čehož se odvíjí i další „druhotné“ novinky: zakřivený displej a ohnutá baterie. Lepší by s touto konstrukcí mělo být volání, držení telefonu v ruce i sledování videa. Navíc LG připravilo speciální materiál zadního krytu, který do jisté míry umí sám opravit škrábance.

Klepněte pro větší obrázek

Inovací na jeden model je tedy víc než dost a teď už zbývá pouze ověřit, jaký bude jejich přínos do praxe. LG G Flex proto spíše než highendový produkt chápeme jako experimentální smartphone, jenž ukazuje jednu z cest, kterou by se do budoucna mohly smartphony ubírat. A za tu kopu inovací jsme ochotni akceptovat i jeho vyšší cenu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

LG G Flex
D955
rozměry a hmotnost: 161 × 82 × 8,7 mm, 177 g
displej: 6,0", kapacitní P-OLED, 720 × 1 280, 245 PPI
sítě: GSM, 3G, LTE (150|50 Mb/s)
konektivita: microUSB Type-B, Wi-Fi 5, Bluetooth 4, GPS
paměť: 32 GB, RAM: 2 GB, baterie: 3 500 mAh
procesor: Qualcomm Snapdragon 800 (4× Krait 400, 2 GHz, 28nm)
operační systém: Google Android 4.2 (Jelly Bean)
fotoaparát: 13MPx, video (1 920 × 1 080), autofocus, blesk
34 %
vybavenost
cena: už se neprodává

Diskuze (12) Další článek: Soči se blíží, nenechte si utéct žádnou medaili s oficiální aplikací

Témata článku: LG, , , , , , , LG G Flex, Test, F +, Flex, Speciální materiál,