LTE za „trojku“: levný Coolpad Porto S míří do prodeje

Coolpad vstoupil na český mobilní trh v druhé polovině loňského roku. Od té doby od této čínské značky koupíte v obchodech pouze dvojici smartphonů (Coolpad Porto s LTE a Coolpad Modena s funkcí dualSIM) a jednu powerbanku. Výrobce během dubna rozšíří portfolio o model Coolpad Porto S za 2 999 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dobrou zprávou je, že novinka vylepšuje parametry modelu Porto a přitom cenovku nezvyšuje. Porto S nabídne pětipalcový HD displej a elegantní, byť stále plastovou konstrukci. O výkon se stará základní čtyřjádro MediaTek MT6735P. Uživateli musí stačit 1 GB RAM a 8 GB vnitřního úložiště, které se dá naštěstí rozšířit microSD kartou.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Porto S se dodává jako dualSIM s podporou všech českých LTE pásem vyjma frekvence 900 MHz, na které provozuje 4G jako jediný Vodafone a toto pásmo začíná postupně opouštět ve prospěch 800 MHz. Na výběr bude černá nebo bílá barva smartphonu. Novinku zařadil do prodeje T-Mobile, v průběhu dubna se objeví i ve volném prodeji.

Diskuze (7) Další článek: Analytici očekávají brzké představení Samsungu Galaxy Note 6

Témata článku: Coolpad, , , , Coolpad Modena, Coolpad Modena 2, Coolpad Porto, Coolpad Porto S, Cool, Pór, Prodej, Pro +, Mir, Port