Místo Týdne mobilně redakční potopa [video]

Dnes dostanete zcela jiné video, než zřejmě čekáte. Redakci postihla potopa, a tak uvidíte déšť v kanceláři a vytopené studio.

Pátek byl pro Brněnské redakce Mladé Fronty těžký den. Naše kanceláře postihla havárie vodního zařízení, následkem čehož tekla voda odevšud a na všechno – hlavně ze stropů a hlavně na elektroniku (které mají redakce technických magazínů opravdu hodně).

Škody na majetku jsou značné, budova je zatím nepoužitelná, ale na provoz MobilManie by to nemělo mít značný vliv. Ostatně my MobilManiaci jsme zvyklí pracovat tam, kde zrovna otevřeme notebook a ze vzduchu chytíme internet. Co však zasaženo bylo, je videostudio, kamery a počítač na střih. To znamená, že minimálně tento týden nelze počítat s výrobou magazínu Týden mobilně.

Klepněte pro větší obrázek
Pro dnešek má i logo MobilManie vodní podobu

Místo toho se mrkněte, jak to u nás v pátek vypadalo a poslechněte si pohnutý příběh jednoho neobyčejného šéfredaktorského dne. A aby tohle video bylo aspoň trochu „mobilní“, pak vězte, že bylo natočeno mobilem (proto ta nižší technická kvalita).

No a jestli chcete vidět stejnou havárii v její intenzivnější fázi, podívejte se ještě na kratičké video kolegy Davida Polesného, šéfredaktora Živě.cz. Už jste viděli déšť v kanceláři?

Klepněte pro větší obrázek 
Závěrem ještě jedna momentka z pátečního rána, kterou jste už mohli vidět na našem Facebooku
Klepněte pro větší obrázek
FrLB3rFscFc
Diskuze (49) Další článek: Colin Shea, Vodafone: „Operátor Free je férová revoluce“ [komentář]

Témata článku: , , , Mobil, T - Mobil, Momentka, Pot, T Mobil, Red, MOBI, Místo, Reda