Mobil Pohotovost: Mobily za skvělé ceny už i v Plzni

(Inzerce) Jeden z největších prodejců mobilních telefonů v ČR opět rozšiřuje svoji síť. Mobil Pohotovost otevírá pobočku v Plzni v obchodním centru Olympia.

Jeden z největších prodejců mobilních telefonů v České republice opět rozšiřuje svoji síť. Mobil Pohotovost otevírá první pobočku v západních Čechách. Obchod a zároveň servisní středisko firmy s mnohaletou tradicí nově najdete i v Plzni v obchodním centru Olympia.

Klepněte pro větší obrázek

Mobil Pohotovost má na českém trhu již mnoho let pevnou pozici, kterou si vybudovala především širokou nabídkou mobilních telefonů za skvělé ceny a vysoce profesionálním servisem, který oceňují i přední výrobci mobilů.

Plzeňská prodejna se servisním střediskem je už jedenáctou pobočkou Mobil Pohotovosti. Stejně jako ve všech ostatních se i zde můžete těšit na bezkonkurenční nabídku nových i použitých mobilních telefonů a veškerého příslušenství.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Kromě prodeje skvělých telefonů je ale Mobil Pohotovost vyhlášená také vynikajícími servisními službami. Ať přinesete jakýkoli telefon nebo také tablet do pozáruční opravy, proškolený personál vám zaručuje tu nejlepší péči o váš přístroj, běžné opravy navíc řeší na počkání.

Zárukou kvality servisních služeb je i důvěra, kterou Mobil Pohotovosti prokazují přední výrobci mobilních telefonů. Mobil Pohotovost je autorizovaným servisem pro značky Nokia a Samsung a autorizovaným pozáručním servisem pro Sony a Sony Ericsson.

Servisní středisko, které otevíráme 1. října, bude součástí prodejny, a tak všechny služby najdou zákazníci pohodlně na jediném místě.

Mobil Pohotovost oproti jiným společnostem nabízí vždy něco navíc. Naši zákazníci oceňují především exkluzivní služby spojené s výkupem použitých telefonů. Jednou z nich je například akce Nový za starý. Určena je všem, kdo si chtějí pořídit nový telefon a zároveň svůj starý přístroj prodat za velmi výhodnou cenu.

Klepněte pro větší obrázek

Pokud prodáte starší telefon ve výkupním oddělení Mobil Pohotovosti, výkupní cena bude poté ihned odečtena od ceny zakoupeného nového mobilu. Tento jednoduchý nákup na protiúčet zaručuje skutečně atraktivní cenu nového modelu. Právě pohodlností a prokazatelnou výhodností svých služeb se Mobil Pohotovost odlišuje od ostatních společností na trhu.

Výkupní cenu prodávaného telefonu lze snadno zjistit na internetových stránkách Mobil Pohotovosti www.mp.cz. Stačí zadat, o jaký jde model, a popsat jeho stav. Další m pomocníkem je Kalkulačka protiúčtu.

Jak získat telefon za bezkonkurenční cenu?

Pokud se zákazník rozhodne zakoupit nový přístroj, dostane navíc od Mobil Pohotovosti šek různé hodnoty podle ceny vybraného telefonu, a to na částku od 200 korun až po 1200 korun v případě Zlatého šeku. Ihned a nebo v průběhu následujícího měsíce pak může použitý telefon prodat a k jeho výkupní ceně získá navíc částku uvedenou na šeku. Tato Akce šek je zárukou bezkonkurenční ceny, kterou žádný jiný prodejce mobilních telefonů nenabízí!

Tím ale není atraktivní nabídka Mobil Pohotovosti zdaleka vyčerpána. Všechny další zajímavé akce najdete na webových stránkách www.mp.cz. Podrobné informace se dozvíte i na jakékoli pobočce Mobil Pohotovosti.

Klepněte pro větší obrázek

Navštivte novou pobočku Mobil Pohotovosti v obchodním centru Olympia v Plzni. Prodejna je otevřena denně od 9 do 21 hodin, servisní středisko od pondělí do pátku od 10 do 19 hodin.

Další článek: Kde se kouří: najděte si kuřácký/nekuřácký podnik pomocí mobilu

Témata článku: , , Počkání, MOBI, Autorizovaný servis, Starý přístroj, Mobil Pohotovosti, Ostatní společnost, Proškolený personál, Mobil, Protiúčet, Použitý telefon, Výkupní cena, Pohotovost, Použitý mobil,