MobilMania.cz: Nejčtenější články roku 2011

Jaký byl rok 2011 na MobilManii? Co vás zajímalo nejvíce? Máme pro vás desítku nejúspěšnějších článků uplynulého roku.

Před sebou máme celý rok 2012. Ještě na skok se ale ohlédněme zpět – jaký byl rok 2011 na MobilManii? Co vás nejvíce zajímalo? Měřítko je nasnadě – čtenost – tady jsou články, které si v roce 2011 přečetlo nejvíce lidí.

Pomyslné stupně vítězů obsadila velmi obecná témata – na 1. místě nejošklivější mobily všech dob, na 3. místě historky o vzniku největších značek mobilního byznysu. Mezi tuto dvojici se vetřela recenze a je tedy jasné, že jde o výjimečný mobil – váš ohlas v průběhu celého roku potvrzoval, že jím Samsung Galaxy S II skutečně je a tahle recenze je jen pomyslným vrcholem.

1.

2.

3.

Samsung do mobilního byznysu vstoupil poměrně pozdě, ale dnes pomýšlí na nejvyšší příčky a je to vidět i níže v našem žebříčku. Hned na čtvrté a páté příčce jsou recenze Samsungů Galaxy Ace a Mini, vzestup korejského poloostrova potvrzuje i megarecenze prvního dvoujádrového mobilu na českém trhu – LG Optimus 2X. Na sedmém místě našeho žebříčku je konečně i evropský zástupce – Sony Ericsson Xperia Arc. Že vás telefony téhle značky zajímají potvrzuje také Xperia Neo na konci naší desítky.

4.

5.

6.

7.

Všimli jste si? Dosud byla řeč pouze a jen o smartphonech s Androidem. Ještě někdo pochybuje o mohutnosti téhle platformy? Apple je se svým jediným modelem v nevýhodě – tedy alespoň co se našeho žebříčku týče. Nic to nemění na skutečnosti, že představení nového iPhonu je vždycky obrovskou událostí online přenos z tiskové konference během několika málo hodin dokázal vyšplhat na 8. příčku celoroční čtenosti MobilManie.

8.

9.

10.

Váš názor Další článek: Na vývoji tabletů s Windows 8 pracuje pět výrobců

Témata článku: , , , Apple iPhone, Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 4GB, LG Optimus, LG Optimus 2X, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Mini, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Sony Ericsson Xperia arc, Sony Ericsson Xperia neo, Pomyslný vrchol, Rok, MobilMania, MOBI, Měřítko, Mobil,