Nechcete bydlet na Slovensku? Vyděláte!

Pokud byste žili v zemi kousek na východ od nás a vlastnili předplacenou kartu EuroTel Easy, dostali byste za každý příchozí hovor z konkurenční sítě korunu.
Pokud byste žili v zemi kousek na východ od nás a vlastnili předplacenou kartu EuroTel Easy, dostali byste za každý příchozí hovor z konkurenční sítě korunu.

Je to výborný marketingový tah. Pokud máte kartu Easy slovenského operátora EuroTel SK, získáte za každou minutu příchozího hovoru z jiné sítě korunu. Pokud tedy telefonujete třeba pět minut, dostanete pět korun. Samozřejmě slovenských. Platí to jak pro síť Globtel, tak pevnou síť Slovenského Telecomu.

Služba se jmenuje Bonus a díky ní můžete za stejné peníze telefonovat méně. Nebo telefonovat stejně za méně peněz, jak chcete. Proč to všechno? Ceny za volání jsou na Slovensky vyšší než u nás, proto je jasné, že slovenští majitelé předplacených karet telefonují méně. Služba Bonus jim může umožnit tuto bariéru prolomit a „donutit“ více telefonovat.

Získaný bonus se přičítá podobně jako při dobíjení kreditu, s každým dobitím přijde informace formou textovky. Bonus se přidá jednou za sedm dní nebo po získání 100 korun, podle toho, co nastane dřív. Služba sice není zadarmo, ale žádná drahota taky ne – aktivace stojí 250 korun, ovšem z toho je 200 korun kredit; opravdová cena je jen 50 korun.

Easy Bonus je podle mého názoru inovativní služba nejen na Slovensku, ale i celosvětovém měřítku. Škoda jen, že ji nezavedli také v Česku, to bychom se měli. Ale snad se někdy dočkáme.

Váš názor Další článek: Nová služba EuroTel Asistent - reakce na 333?

Témata článku: , , NEC, BYD