Nehýbej se jako šnek, osedlej si kolo Trek!

Reklama 5. dubna 2016
Aprílový T-Mobile: LG G5 a iPhone SE [ceník]
(Inzerce) Nakupování v Mobil Pohotovosti je jízda: zakupte si vybraný telefon a zúčastněte se soutěže o 100 kol značky Trek. Šanci vyhrát máte v každém ze 13 soutěžních týdnů.

Přední prodejce telefonů Mobil Pohotovost pořádá největší akci ve své historii: zákazníkům rozdává 100 kol americké značky Trek. Soutěže se může zúčastnit každý, kdo si zakoupí vybrané telefony značek Samsung, Huawei, Lenovo, Honor a Microsoft a po registraci odpoví na vědomostní soutěžní otázku. Šanci získat výhru má zákazník ve všech 13 soutěžních týdnech.

Smartphony jsou vítaným partnerem pro cyklisty: místo cyklocomputerů stále více bikerů využívá aplikace ve smartphonech pro měření rychlosti, ujeté vzdálenosti, zdolaného převýšení nebo spálených kalorií. Češi jsou navíc národ cyklistů, a proto se partnerem soutěže stal právě Trek, prestižní výrobce kvalitních kol.

Klepněte pro větší obrázek

Největší akce v historii je dalším milníkem společnosti Mobil Pohotovost, po podzimním spuštění nového webu mp.cz a otevření jedné z největších prodejen telefonů v ČR, pobočky MP na pražském Andělu, představující novou, moderní tvář značky.

Klepněte pro větší obrázek

Soutěž začíná 4. dubna a potrvá 13 týdnů. Zúčastnit se je jednoduché: stačí si zakoupit jeden z vybraných telefonů značky Samsung, Huawei, Lenovo, Honor nebo Microsoft a po registraci zodpovědět vědomostní otázku.

Klepněte pro větší obrázek

Výherci - autoři správné nebo nejbližší odpovědi – si poté mohou vybrat jedno z kol dle vlastního výběru: dětské trekové kolo Superfly 24 v hodnotě 12 990 Kč, pánské horské kolo Marlin 6 v hodnotě 15 990 Kč, dámské horské kolo Skye SL v hodnotě 15 990 Kč nebo silniční kolo Trek 1.1 C H2 v hodnotě 20 990 Kč. Kolo bude výherci sestaveno na míru. Celková hodnota výher v soutěži je až 2 000 000 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

V každém ze 13 soutěžních týdnů bude soutěžící odpovídat na novou vědomostní otázku. Čím dříve si tedy soutěžící pořídí telefon zařazený do soutěže, tím více soutěžních otázek má možnost zodpovědět a roste tak jeho šance na výhru. Při pořízení telefonu navíc může využít splátek bez navýšení, výhodný protiúčet za současný telefon s nadstandardním bonusem a také dopravu zdarma.

Soutěžní produkty a další informace o akci naleznete na webu Mobil Pohotovosti.

Další článek: Aprílový T-Mobile: LG G5 a iPhone SE [ceník]