Nejkrásnější dívky na tvůj mobil a další novinky

Placená inzerce Team :-)mojelogo připravuje na duben a květen záplavu novinek. Připravte se na nové hry v Javě, nové aplikace pro Symbian, a na množství aplikací a obsahu na WAP serveru wap.mojelogo.cz.

Java novinky

Titulek vás lákal na krásné dívky. Máte je tedy mít! :-) A ZADARMO!  Mnohé potěší naše první hra s mírně erotickou tématikou. Je pouze otázkou postřehu, rychlosti a zručnosti, zda se vám podaří odhalit přemluvenou polonahou modelku :-). Někteří z nás to zvládli až do pátého kola. A co vy? Hra STRIP, o které je zde řeč je zdarma ke stažení na serveru wap.mojelogo.cz. Hra je navíc jedinečná tím, že si ji můžete velmi lehce přeměnit zcela podle svého vkusu. Znáte-li aplikaci TVOJE-FOTO, pak je to velmi jednoduché. TVOJE-FOTO slouží normálně k downloadu fotek na displej mobilu, ale zároveň můžete takto vytvořené obrázky stáhnout i do hry STRIP. Takže v případě,  že se vám nelíbí “default holky” stáhněte si prostě jiné. Pokud se Vám nelíbí žádné holky, stáhněte si křečka s hlavó koale. (Má ho jeden kámoš a vypadá fakt drsně. Trochu jako vopica.)

STRIP však není jedinou novinkou. Možná jste už zkoušeli nové hry Arena a Tlappy2. Během následujícího měsíce ještě uvedeme hry Monster Truck a jednu, která zatím nemá žádný název. (Pracovně ji říkáme kamikaze-labyrinth-bomber-fighter-annihilator, ale nepřipadá nám to dostatečně výstižné.) Zejména tato druhá jmenovaná-bezejmenná bude podle nás velmi zábavná a perfektně hratelná.

SYMBIAN novinky

Od počátku roku 2004 jste již na serveru www.mojelogo.cz nalezli dvě aplikace pro mobily se SYMBIANEM. Stále rostoucí počet uživetelů aplikací MobSpy a BT Jack nás přiměl k tomu, abychom ve vývoji užitečných SYMBIAN aplikací pokračovali. V brzké době u nás naleznete aplikaci MobCam, kterou momentálně testujeme. MobCam vám po instalaci umožní kdekoliv a kdykoliv během několika vteřin instalovat plnohodnotnou WEB kameru.

Sledujte :-)mojelogo.cz, připravujeme toho ještě mnohem víc.

Váš názor Další článek: Nová N-Gage zřejmě nebude mít rádio ani MP3 přehrávač

Témata článku: , Mobil, Div, MOBI, První hra, Novinky, TV +, Nov, T Mobil, T - Mobil