Nejlepší vtipy na téma iPhone 6 a Apple Watch

„Apple Watch umožní uživateli zničit dvě zařízení naráz, až bude do záchodu sahat pro utopený iPhone.“ Další džouky uvnitř.

Samsung si vysloužil vlastní kapitolu. Hlavní konkurent Applu na trhu se smartphony se tentokrát Applu vysmál celou sérií videí s podtitulem It Doesn't Take a Genius. Volně přeloženo to znamená Člověk nemusí být génius... ale je zde skrytý dvojsmysl, Genius je také název pracovníka v Apple Storu.

Mimochodem – všimněte si, jak propracované ty klipy jsou. Tohle musel Samsung připravovat dlouho dopředu. Přitom ale reagují na některé věci, které se objevily opravdu až při úterní tiskové konferenci, takže minimálně některá videa od návrhu scénáře po upload na YouTube vznikla během 24 hodin…

Pojďme začít třeba tím, kde Korejci Američanům předhazují, že jako technologická firma správně nezvládnou ani video stream z akce. 

A jdeme na samotný produkt, iPhone 6. První na ráně je pochopitelně velikost a velké telefony Samsung dělá už několik let...

Na řadě je letité téma: multitasking...

Naroubovat na iPhone 6 dotykové pero S Pen už bylo těžší, Samsung na to jde přes přesnost...

V dalším klipu se Samsung strefuje nikoliv do baterie, nebo její výdrže, ale do rychlosti jejího nabíjení. Apple žádnou pokročilou technologii neohlásil, a tak se Samsung chlubí, že baterii Notu 4 dobije za 30 minut na 50 %. My však víme, že technologii Quick Charge 2.0 od Qualcommu dostanou pouze Noty s čipsetem od Qualcommu, druhá varianta s Exynosem nikoliv.

Poslední video upozorňuje jednak na to, jak Apple nechal nové iPhony zastínit hodinkami Watch, ale hlavně na to, že pro Samsung jsou chytré hodinky dávno objevená věc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Témata článku: Apple, , , , Apple iPad mini, Apple iPad mini (2. generace), Apple iPad mini (2. generace) 128GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 128GB Wi-Fi, Apple iPad mini (2. generace) 16GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 32GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 32GB Wi-Fi, Apple iPad mini (2. generace) 64GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 64GB Wi-Fi, Apple iPad mini 16GB 3G, Apple iPad mini 3, Apple iPad mini 3 128GB LTE, Apple iPad mini 3 128GB Wi-Fi, Apple iPad mini 3 16GB LTE, Apple iPad mini 3 64GB LTE, Apple iPad mini 3 64GB Wi-Fi, Apple iPad mini 32GB 3G, Apple iPad mini 32GB Wi-Fi, Apple iPad mini 4, Apple iPad mini 4 128GB LTE, Apple iPad mini 4 128GB Wi-Fi,