Nejlevnější flatový tarif nabízí U:fon Air Telecom

U:fon ustupuje do pozadí, nové GSM tarify už se budou prodávat pod značkou Air Telecom. Nový virtuální operátor nabídne nejlevnější neomezené tarify.

Air Telecom dokázal to, o co se předchozí vlastníci U:fona pouze snažili – stává se virtuálním operátorem a nabídne služby na bázi GSM/3G. Stará značka U:fon se bude používat pouze pro síť CDMA, nová éra a „GSM tarify“ už jsou pod značkou Air Telecom. Zvláštní je, že firma nezveřejnila, který ze síťových operátorů je jejím partnerem. V tiskové zprávě používané označení „jeden z největších českých mobilních operátorů“ není příliš nápomocné, ale některé indicie ukazují na T-Mobile. Air Telecom bude používat vlastní call centrum, infolinku či e-shop a stává se tak nejsamostatnějším českým „virtuálem“.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Je to zmatené. Na jednu stranu se Air Telecom od značky U:fon distancuje, na stranu druhou bude i nadále používat web www.ufon.cz, zákazníci Air Telecomu budou automaticky členy U:fon klubu a zelené logo se objevuje i na vizuálech.

Nováček se hned zapojuje do cenové války o nejlevnější neomezený tarif. Jmenuje se Air Unlimited a stojí 640 Kč, tedy o 51 Kč méně než u Vodafonu a o 109 Kč méně než u O2 a T-Mobilu. V tomto případě však tarif neobsahuje SMS zprávy a stane se tak zajímavou volbou především pro ty, kteří tuto službu nepoužívají. Plný flat Air Unlimited Plus obsahující i neomezené textové zprávy přijde na 680 Kč, je tedy levnější než Vodafone, ale obsahuje stejný 1 GB dat jako mají O2 a T-Mobile.

Zde je kompletní portfolio GSM tarifů Air Telecomu. Ceny platí při dvouletém úvazku, bez něj se dostáváme o 150 Kč výše. Uvedené ceny jsou označovány jako akční, není však zřejmé, zda/kdy přestanou platit a začnou platit přeškrtnuté vyšší ceny.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
S „akčními“ cenami je nabídka Air Telecomu zajímavá, s přeškrtnutými plnými cenami by jej konkurence převálcovala.

Nabídka je určena pro stávající i nové zákazníky Air Telecomu a k dispozici je okamžitě – ať už na prodejní lince 800 666 777, nebo na a e-shopu www.ufon.cz. V prodejnách se značkou Air Telecom či U:fon si je zákazníci budou moci pořídit v průběhu května 2013. Tarify pro živnostníky operátor oznámí později.

Klepněte pro větší obrázek 
V nabídce zůstávají také starší „CDMA tarify“, na jejich využití však budete potřebovat jeden z U:fonem prodávaných CDMA telefonů. 

Pro pořádek ve značkách

Air Telecom =

  • mobilní operátor poskytující GSM/3G služby
  • provozovatel sítě U:fon (standard CDMA)

U:fon =

  • obchodní značka pro služby na síti se standardem CDMA
  • CDMA síť (internetové služby, pevné linky a vysílačky)
Diskuze (153) Další článek: TIMU: čip, který pomůže s navigací bez GPS signálu

Témata článku: , , , , , Flatový tarif, Air Telecom, Obchodní značka, Kompletní portfolio, Telecom, Str, Akční cena, Air, Tarif, Nová éra, Fon, F +