Nejúspěšnější dokončené projekty v historii Kickstarteru

Jaké projekty na Kickstarteru měly největší podporu od fanoušků? Podívejte se na přehled sedmi úspěšných projektů, které obdržely nejvíce peněz.

Shenmue III – 6,3 milionů dolarů

První videohra na seznamu nejúspěšnějších kampaní – Shenmue III je pokračováním dávné legendární hry s otevřeným světem, která byla postavená okolo silného příběhu. Kickstarter kampaň vedená jedním z původních tvůrců – Yu Suzuki, sloužila jako ověření, zda bude o letech o pokračování zájem.

Klepněte pro větší obrázek

Během prvních 102 minut se podařilo dosáhnout na předobjednávky v hodnotě jednoho milionů dolarů, během prvních osmi hodin pak na dva miliony dolarů. V rámci celé kampaně se vybralo 6,3 milionů dolarů a hra už je vyvíjená standardními cestami s produkcí od Sony.

Témata článku: , , , Otevřený svět, Populární auto, Malá krabička, Videohra, Pití, Pro +, Mixér, Nejúspěšnější produkt, Vývoj prodeje, Výsledný produkt, Mixer, Kvalitní poslech, Chladnička, KITT, Moderní technologie, Bluetooth modul, Century, Nejlevnější verze, První video, Projekt, Ilustrátor, Citizen