Nepropásněte 70% slevu na navigaci Sygic

(Inzerce) Sygic, lídr v oblasti offline navigací, nabízí vybrané balíky s největší slevou, jakou kdy poskytl, a to od středy 26. 11. do pondělí 1. 12.

Blíží se každoroční den nákupních šílenců a díky online nákupům mohou BlackFriday – den obrovských slev – využít i zákazníci u nás. Jelikož Sygic nedbá na hranice mezi zeměmi, rozhodl se přispět k nákupní horečce 70% slevou na nejoblíbenější prémiový balík navigace s mapami pro celou Evropu a Rusko (jen za 19,99 € se slevou 70 % z původní ceny 69,99 €) a 50% slevou na oblíbené doplňkové funkce Head-up Display a BlackBox.

Klepněte pro větší obrázek

Sygic nabízí špičkovou offline navigaci s kvalitními mapami TomTom, které se ukládají přímo do telefonu nebo na SD kartu. Jednorázovou investicí dostanete doživotní licenci pro operační systém Android s pravidelnými aktualizacemi mapových podkladů.

Nechejte se navigovat přímo z čelního skla svého vozu díky oblíbené funkci Head-up Display (se slevou 50 % pouze za 4,99 €) a užijte si ještě komfortnější a bezpečnější jízdu v nočních hodinách. Nebo si dokupte funkci BlackBox (-50 %, za 4,99 €), která bude zaznamenávat dění na silnici před vámi. V případě potřeby tak budete mít záznam situace před vaším vozem během jízdy, který může posloužit i jako důkazní materiál.

V současné době aplikaci Sygic důvěřuje již více než 65 milionů uživatelů, čímž se stala nejstahovanější offline navigací na světě. Aplikaci Sygic si múžete stáhnout zde.

Klepněte pro větší obrázek

Co získáte?

  • Kompletní navigaci vždy po ruce ve vašem telefonu 
  • Doživotní aktualizaci map zdarma
  • Miliony bodů zájmu, jako jsou hotely, obchody, čerpací stanice, restaurace a další
  • Kvalitní mapy uložené v telefonu nebo na SD kartě bez nutnosti připojení k internetu
  • 3D zobrazení míst a terénu pro snadnou orientaci
  • Software a pokyny v českém (slovenském) jazyce        

Aplikace je dostupná pro uživatele smartphonů s operačním systémem Android. Licenci si můžete zakoupit v e-shopu společnosti Sygic.

Další informace najdete na webu www.sygic.com. 

Další článek: Samsung připravuje novou řadu Galaxy E pro smartphony nižší třídy

Témata článku: , , Důkazní materiál, Nutnost připojení, Online nákup, Čerpací stanice