Nokia Game: s Medvídkem a MobilManií nemůžete prohrát!

Protože se začátek celoevropské hry Nokia Game blíží, připravili jsme speciální stránky, které se budou hrou zabývat. Najdete na ní postupy, jak projít částmi hry, naše zkušenosti a zkušenosti hráčů. Ti, kdo hráli již minulý ročník, jistě ví, kdo je Medvídek.

Stejně jako loni i letos se človíček známý pod přezdívkou Medvídek rozhodl udělat svoje neoficiální stránky ke hře Nokia Game. Protože jsme se i my loni touto hrou lehce zaobírali, rozhodli jsme se spojit naše stránky v jeden společný projekt, jehož výsledek uvidíte před začátkem hry (4. listopadu) na webové stránce www.nokia-game.cz.

Už nyní na této stránce můžete najít informace z hry, aktuality apod. Stránka je zatím statická, pracujeme na jejím převodu do našeho redakčního systému. Na této stránce najdete v budoucnu ankety týkající se hry, rady a tipy, jak vítězně projít danou úrovní apod. U každého článku nebude chybět diskuse tak, jako běžně na MobilManii, stejně jako zde budou ankety aj. Pokud budete sledovat Medvídka, nemůžete ze hry vypadnou. Všechno důležité o hře tu totiž najdete.

Stránky jsou zatím pouze statické a najdete na nich aktuality z Nokia Game.

 

Diskuze (4) Další článek: A Bůh řekl: „Budiž Česko zemí mobilům zaslíbenou!“

Témata článku: Nokia, , Pro +, Mobil, Prohra, Game, Med, Nokia G, MOBI