Všechny telefony s WP 8.1 dostanou navigaci pro celý svět zdarma

Před nějakou dobou provedla divize Here rozdělení na Here Drive a Here Drive+, kdy verze bez znaménka plus měla zdarma hlasovou navigaci pouze v zemi, pro niž byl telefon určen. Plusová verze měla hlasovou navigaci zdarma po celém světě.

Nyní však přichází dobrá zpráva, všechna zařízení se včera představeným updatem Windows Phone 8.1 budou mít zdarma dostupnou aplikaci Here Drive+. Tedy nejen Lumie, ale veškerá zařízení všech výrobců. Stejně tak bude pro všechny telefony všech výrobců se systémem Windows Phone 8.1 dostupný Here Transit, aplikace pro pohyb skrze městskou hromadnou dopravu (u nás bohužel nepracuje korektně).

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Detailnější satelitní snímky a 3D pohled na mapu, to jsou nové verze Here aplikací, které budou k dispozici po aktualizaci jednotlivých zařízení na Windows Phone 8.1 (obr: 360.here.com)

Zároveň proběhly další práce i na ostatních aplikacích. V těch bude moci uživatel (po aktualizaci systému a následné aktualizaci aplikací) vidět 3D modely budov i dalších orientačních bodů (objektů). Některé oblastní snímky byly nafoceny detailněji, takže satelitní mapu půjde více přiblížit. V navigaci byla přidána možnost dlouhým stiskem do mapy nastavit cílovou destinaci, do map potom rotování mapovým podkladem za pomoci dvou prstů.

Diskuze (2) Další článek: Nezvedal telefon, dostal padáka

Témata článku: Microsoft, , , , , , Pro +, Plusová verze, Celý svět, Žďár, DOS, Telefon, Svět, Souhrn novinek