Nová galerie obrázků z fotomobilů: vyzkoušejte pilotní provoz

Připravili jsme pro vás zcela novou službu – velkou galerii fotografií určenou pro prezentaci snímků pořízených mobilními telefony. Galerii jsme již spustili v testovacím provozu a můžete být mezi prvními, kteří ji vyzkouší.

Galerii obrázků z fotomobilů najdete na adrese galerie.mobilmania.cz

A k čemu je to dobré? V galerii jsou fotografie roztříděny nejen podle svého tématického zaměření, ale také podle značek a typů mobilních telefonů. Snadno si tak můžete ověřit na snímcích mnoha uživatelů, jak kvalitně daný telefon fotí. Galerie však bude především velkou přehlídkou toho, k čemu jsou dobré integrované fotoaparáty v mobilech. Uvidíte zde, co všechno je možné fotomobily zachytit a jak kvalitně.

Aby galerie sloužila svému účelu, je nutné ji postupně naplnit. Proto jsme se ji rozhodli zpřístupnit ještě před finálním doladěním a spuštěním. Všechno podstatné už funguje, své vlastní fotografie můžete doplňovat. A pokud narazíte na nějakou chybu, budeme vám vděční za upozornění.

Abyste mohli do galerie vkládat své obrázky, musíte se přihlásit. Přihlašovací údaje jsou stejné jako ve fóru. Zatím je nastaven limit na vložení maximálně deseti fotografií denně. Počítáme ale s tím, že ho brzy stáhneme na jednu fotku denně. V galerii by se totiž podle našeho názoru měly prezentovat nejlepší snímky, nemělo by to být skladiště všeho, co kdo s fotomobilem vyfotí.

Připomínky k funkčnosti nebo své názory k této službě nám můžete sdělit ve fóru

Diskuze (9) Další článek: Nové mapy Atlasu: podpora GPS a další novinky

Témata článku: , Pro +, Obr, Pilotní provoz, Finální doladění, GAL, Pilot, Provoz, Nov, Foto, F +