Nové logo Motoroly: jednoduchost pod taktovkou Googlu

Od dob akvizice Googlem jsme o Motorole mnoho neslyšeli. V poslední době se opět vyrojily spekulace o X-Phonu, případně o tom, že smartphony řady Nexus končí a nadále bude Google prezentovat nové verze operačního systému Android právě na zařízeních vyrobených Motorolou. Pravda to být nemusí, nahrává tomu však fakt, že jednotliví výrobci začali prodávat svoje vlajkové lodě s čistým Androidem.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Nejprve fialová, poté barvy, vše ale pod taktovkou velkého Googlu (obr.: droid-life.com)

Nyní o sobě však Motorola opět dává vědět. Na světě je nová podoba loga této společnosti. Pryč je M v červeném kruhu a tučný nápis Motorola. Nové logo má moderní vzhled, název nezačíná velkým písmenem a do podtitulku se natlačil samotný Google. Grafika se objevuje ve dvou vyhotoveních: nejprve standardní M ve fialovém provedení, poté M v mnohobarevné kružnici v odstínech připomínající barvy Googlu. Nová podoba loga byla odhalena při propagaci akce TechWeek v Chicagu.

Diskuze (5) Další článek: Ode dneška v EU voláme levněji. Včetně Chorvatska

Témata článku: Motorola, , Takt, Motor, Logo, Motorol, Nov, Jednoduchost, Nová podoba, Moderní vzhled, Nové logo, Fialové provedení, Log