Nubia nabízí prémiové smartphony za skvělé ceny

Mobil Pohotovost uvádí progresivní novou značku smartphonů Nubia výhodnou akcí: Nubia Z11, Z11 Mini a N1 zaujmou svým designem, výbavou, technikou i cenou.

Že jsou luxusně vypadající a zároveň nejlepší technikou vybavené chytré telefony nedostupné? Prémiové smartphony Nubia jsou důkazem, že lze nabízet to nejlepší možné i za donedávna nepředstavitelně nízké ceny.

Při pohledu na elegantní designy přístrojů z exkluzivních materiálů a jejich specifikace by každý hádal adekvátně prémiové ceny, trojici telefonů Nubia Z11, Z11 Mini a N1 si však můžete pořídit velmi výhodně.

Odlište se od davu unikátními telefony: z nabídky Nubie, vlajkové značky pátého největšího výrobce smartphonů ZTE, si vybere každý.

NUBIA N1

Jste hodně na cestách a milujete pořizování selfies? Za 5 990 Kč může být váš Nubia N1 s prostorným 5,5" Full HD displejem v překrásném tenkém hliníkovo-kovovém těle, do kterého se vměstnala baterie s obrovskou kapacitou 5 000 mAh pro nekonečné foto seance s 13 Mpx fotoaparáty vepředu i vzadu. Třídenní výdrž při běžném používání přitom není ničím vykoupena, výkonné 3 GB RAM paměti a 8 jádrový 64 bitový procesor umožní plynulé provozování těch nejnáročnějších aplikací.

Klepněte pro větší obrázek

NUBIA Z11 mini

V případě, že toužíte po kompaktním přístroji se skvělým designem, nekompromisní Nubia Z11 mini za 6 990 Kč vás oslní. Elegantní tělo ze skla a kovu v sobě ukrývá 5“ displej s Full HD rozlišením a dvojici fotoaparátů, z nichž ten hlavní je vybaven nejmodernější optikou Sony a pořizuje perfektní 16 MPx fotky. Spoušť navíc můžete ovládat zadním dotykovým senzorem, který primárně slouží k nejrychlejšímu odemknutí telefonu otiskem prstu a jsou jím vybaveny všechny zmíněné telefony.

Klepněte pro větší obrázek

NUBIA Z11

Tou pravou vlajkovou lodí značky je Nubia Z11. Luxusní bezrámečkový 5,5“ model s Arc Edge Corning Gorilla Glass přináší novou úroveň prémiového zpracování a kvality. Ať už si vyberete stříbrnou, šedou nebo černo-zlatou variantu, budete vždy středem pozornosti. Z11 nabízí to nejlepší na trhu: 16 MPx foťák s optickou stabilizací a ultra rychlým ostřením, osmikanálový Dolby Atmos zvuk, 4 GB RAM, 8 jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 820 a 64 GB integrované paměti s podporou rozšíření SD kartou/OTG U diskem až o 200 GB. Nubia Z11 je opravdu volbou pro nejnáročnější – ne však nutně nejmovitější. Telefon může být Váš za neuvěřitelných 13 490 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Pořizovací cenu si můžete výrazně snížit i využitím protiúčtu s mimořádným bonusem – Mobil Pohotovost nabízí výhodné odkoupení vašeho současného telefonu s dodatečným bonusem až 400 Kč. Ještě jednodušší cestou k nové Nubii jsou výhodné splátky bez navýšení. Samozřejmostí je doprava zdarma a možnost si telefon vyzkoušet – doporučujeme naši vlajkovou prodejnu Praha 5 Anděl.

Další článek: Samsung vydal prosincovou aktualizaci zabezpečení. Přinášíme seznam oprav

Témata článku: Nubia Z11 mini