O2 definitivně ruší Gorilu, virtuála s daty pro náročné

Před časem dostala Gorila od O2 uspávací injekci, teď končí definitivně. Pro stávající zákazníky s předplacenou kartou se nic nemění (zatím), ale faktem zůstává, že jsou vydáni v nemilost O2, a tak je pravděpodobně dříve či později čeká nucený přechod na předplacenku O2 nebo změna dresu. Ostatně i paušálisté Gorily skončili na tarifech Free nebo odešli. Jen pro připomenutí, Gorila byla polovirtuálem v síti O2. Byla cool, free i in a cílila na mladší generaci zákazníků, kteří žízní po datech. Však posuďte sami:

Gorila rozhodně měla co nabídnout, její paušální tarif nabízel volání po druhé minutě zdarma a 5 GB dat navrch za 480 Kč, přičemž každých dalších 5 GB stálo polovinu předchozí ceny. Předplacené karty, které zůstaly od srpna nabízely rovněž data na principu čím víc surfuješ, tím méně platíš (když chceš). Data bylo možno operativně dokupovat po 500 MB (za 200, 100, 50 a 25 Kč), což pravděpodobně nezapadalo do konceptu operátora...

Ten sice nově nabízí i balíčky dat pro předplacené karty, ale buď 375 MB za 90 Kč týdně (1,5 GB za 360 Kč) nebo 3 GB za 550 Kč měsíčně. Nabídka Gorily ale byla prostě lepší. Protože jste mohli mít až 2 GB za 375 Kč nebo méně dle potřeby. Po projektu Viral Mobil tak na trhu končí další virtuál.

Diskuze (27) Další článek: Samsung Galaxy S6 bude mít i Edge variantu se zahnutým displejem

Témata článku: , , , , Pro +, , Vir, Def