O2 Vánoce: nižší ceny a extra minuty pro všechny

Pro nové i stávající zákazníky je připraven dvojnásobek volných minut či SMS a pro O2 karty extra sazby. Budou i smartphony za vánoční ceny.

Ponožkám, svetrům, sprchovým gelům, parfémům i plyšákům letos odzvonilo, hlásá O2. Šanci operátor nedává ani mikinám od babičky se zapomenutou cenovkou a přichází s nadílkou, která se liší od těch z minulých let.

O2 tentokrát nenabídne krátkodobé slevy pro nové zákazníky s nově aktivovaným číslem či nově zakoupenou předplacenou kartou. Výhody jsou nachystány pro všechny, stačí si o ně říct. Zákazníci s paušály mohou získat dvojnásobek volných minut či SMS, předplacenkáři mohou mít nejvýhodnější sazbu volání na trhu.

Extra ceny pro předplacenkáře

U předplacených karet je třeba splnit několik podmínek, pak můžete volat do všech sítí za 3,50 Kč/min a posílat SMS za 1,50 Kč. Na předplacenou kartu jsou to skvělé ceny. Jen pro zajímavost, paušální tarif Neon L+ za 950 Kč měsíčně má minutovou sazbu 4 Kč po vyčerpání volných minut.

Noví zákazníci mohou výhodné ceny získat hned po prvním dobití nové O2 karty, stávající musí splnit následující podmínky (v tomto pořadí):

  • Pokud ho nemají, tak přejít na tarif Na!Hlas či Na!Pište
  • Odeslat bezplatnou SMS ve tvaru AKCE na 999 111
  • Dobít si kredit alespoň za 200 Kč.

Výhodné ceny za volání i SMS vydrží napořád, jen je třeba pravidelně každý měsíc dobíjet alespoň 200 Kč. Vánoční předplacenky budou k mání od 1. listopadu do 31. prosince. Pro stávající zákazníky platí, že procedurou k získání nižších cen musí projít během listopadu či prosince.

Double pro paušálisty

I paušální zákazníci mohou volat výhodněji. Bez ohledu na tarif mají možnost získat od 1. listopadu 2011 každý měsíc dvojnásobek volných jednotek (minuty volání, SMS). Noví zákazníci mají výhodu automaticky nastavenou. Stávající zákazníci ji získají, pokud si prodlouží smlouvu nebo přejdou na vyšší tarif.

Oživeno: Z této formulace nebylo úplně jasné, zda možnosti prodloužit smlouvu a získat dvojnásobek volných minut mohou využít zákazníci O2, kteří jsou zrovna uprostřed jiné smlouvy na dobu určitou. Obecně nemohou – pouze v případě, kdy jim už smlouva pomalu končí a jsou v období, kdy jim už O2 dovolí uzavřít smlouvu novou. Pro tyto zákazníky je určena nabídka s navýšením tarifu.

Klepněte pro větší obrázek
Letos na Vánoce má O2 dárek pro všechny, stačí si o něj říct

Výhoda zákazníkům platí na celou dobu úvazku (24 měsíců). Není ji ovšem možné kombinovat s pořízením dotovaného telefonu a slevami na tarifu. Výhodu lze aktivovat, stejně jako u předplacených karet, do konce roku.

Smartphony za vánoční ceny

Poslední vánoční dárek nadělí operátor v podobě snížení cen oblíbených chytrých mobilů. Budou k mání během listopadu a prosince na prodejnách O2. Jde o smartphony značek Samsung a HTC bez závazku za „vánoční“ ceny. Vlajkovými loděmi za značku Samsung budou Galaxy S II, který bude stát 12 895 Kč, a novinka Galaxy Y za příjemných 2 895 Kč.

Z telefonů HTC se zákazníci mohou těšit například na Sensation XL za 12 995 Kč nebo model Wildfire S za 4 795 Kč. Pokud si zákazník s telefonem pořídí i Internet v mobilu s úvazkem na dva roky, dostane na telefon slevu 500 nebo 1000 Kč.

Telefonplná cenas Internetem v mobilu Start*s Internetem v mobilu*
Samsung Galaxy S II12 895 Kč12 395 Kč11 895 Kč
Samsung Galaxy Y2 895 Kč2 395 Kč1 895 Kč
HTC Wildfire S4 795 Kč4 295 Kč3 795 Kč
HTC Sensation XL12 995 Kč12 495 Kč11 995 Kč
*cena platí se závazkem využívat Internet v mobilu po dobu 24 měsíců

Co říkáte na letošní Vánoce u O2?

Diskuze (115) Další článek: V ČR máme nejlevnější iPhone 4S z celé EU. Přímo od Applu

Témata článku: HTC, Samsung, , , , , , , HTC Sensation, HTC Sensation XE, HTC Sensation XL, HTC Wildfire, HTC Wildfire S, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy Y Duos, Extra, Min, Parfém, Ponožka, Letošní vánoce, Mikina, Vánoce ??