O2 zlevňuje paušály, neomezený flat za 1 900 Kč

O2 od února zlevní rodinu tarifů Chytrý Neon, hlasový flat přijde na 1 900 Kč. Do nabídky se vrací i nejnižší paušál bez povinného internetu.

O2 nabídne v únoru, březnu a dubnu tarify Chytrý Neon za speciální akční cenu. V případě nejvyššího neomezeného tarifu činí sleva proti běžné ceníkové ceně dokonce 58 %. Některé tarify (Chytrý Neon L, L+) nabízí operátor na svém webu za stejné akční ceny už nyní, u všech bez rozdílu vstoupí slevy v platnost 1. února a potrvají do 30. dubna.

Některé tarify se dočkají lepších výhod, než měly doposud. Součástí tarifů Chytrý Neon L a Chytrý Neon L+ bude nově neomezené volání v síti O2 v kterýkoli den a dobu. Dosud platila výhoda jen o víkendu a ve všední mimo špičku. U tarifu Chytrý Neon M zůstává zachována výhoda v podobě neomezených MMS do vlastní sítě. Cena za odeslanou SMS mimo výhodu u všech tarifů činí 1,60 Kč. Tarif Chytrý Neon XL zcela zanikne, protože na jeho paušál 1 900 Kč měsíčně, ale s neomezenými výhodami, se dostane nejvyšší flat Chytrý Neon XXL.

Když nechcete internet

Kvůli zákazníkům, kteří nepoužívají internet v mobilu a datové jednotky v Chytrém tarifu by pro ně byly nevyužité, vrací operátor do hlavní nabídky klasický „nechytrý“ O2 Neon S. Za 300 Kč měsíčně dostane zákazník 40 (nebo 60, pokud nechce dotovaný telefon) volných minut. Cena volné minuty tak vychází na 7,50 Kč, resp. 5 Kč. Proti chytrým tarifům chybí vedle internetu i neomezené posílání SMS ve vlastní síti, neomezené víkendové hovory v O2 byly zachovány.

Akční ceny u všech tarifů platí po celou dobu užívání daného tarifu pro nové či prodloužené smlouvy uzavřené na dva roky. U všech tarifů nadále platí, že si zákazník může sám vybrat, zda si při uzavření smlouvy na 24 měsíců pořídí nový telefon za zvýhodněnou cenu, nebo dá přednost zvýšenému počtu volných jednotek. Všechny parametry tarifů, včetně výhod a volných jednotek, zobrazuje tabulka.

Klepněte pro větší obrázek

O2 od 1. února zlevní o 20 % tarify Mobilní Internet M a Mobilní Internet L. Tato sleva platí pro tarify aktivované od 1. února do 30. dubna 2013, a to na dva roky. Sleva se vztahuje jak na tarify uzavřené s úvazkem, tak i bez úvazku. Tarify Mobilního internetu zamýšlí operátor primárně pro použití s notebookem nebo tabletem.

Klepněte pro větší obrázek
Diskuze (60) Další článek: Nokia EOS: Windows Phone konečně dostane plnotučné PureView

Témata článku: , , , , Paus, Neo +, Neo, F +