Operátorská vánoční nabídka stručně a přehledně

Co nám dají, co nám odpustí a co nám sleví naše velká operátorská trojka před Vánoci? Vodafone MMS, T-Mobile 100 000 telefonů a O2 sadu slev.

Každý, kdo sleduje dění v tom českém mobilním rybníce si v posledních letech na Vánoce musí nutně říkat, že už to není, co to bývalo. Lákání nových zákazníků už nemá velký smysl, ale pro letošek operátoři Vánoce ještě úplně nevypustili. A jelikož se prosinec dneškem přehoupl do své druhé poloviny a vánoční shon a honba za dárky se blíží vrcholu, pojďme si ty nejdůležitější body vánoční operátorské nadílky shrnout.

Klepněte pro větší obrázek
Velké dary a lákadla z dob, kdy trh ještě nebyl rozdělen už se nikdy nezopakují. Operátoři by ale mohli více myslet na svávající zákazníky

Telefónica O2


volambaner.jpg

Čtěte také: Vánoce u O2 pro příznivce Samsungů a přeběhlíky

Kupte Samsung Corby, upište se a dostanete další Samsung jako dárek. Slevu z paušálu dostanou přeběhlíci a předplacenáři kredit navíc.

  • Samsung C3050 při současné koupi Samsungu S3650 Corby a uzavření či prodloužení smlouvy s tarifem NEON a [:kůl:]
  • 30% sleva pro zákazníky, kteří k O2 přenesou své číslo a uzavřou smlouvu na dobu určitou
  • odměna 3× 50% na dobití u vánoční edice předplacených karet
  • sleva 50 % na doplňkové služby na dvanáct týdnů (Internet v mobilu, Pokec na jedno, Pokec nonstop)
  • mobilní či pevný internet za 600 Kč při uzavření smlouvy na dva roky, po prvním roce je účtována běžná cena 750 Kč měsíčně (více v tomto článku)
  • film Milionář z chatrče za 1 Kč a doplňkové balíčky po koruně na zkoušku na jeden měsíc (více čtěte zde)

T-Mobile


volambaner.jpg

Čtěte také: T-Mobile k Vánocům nadělí 100 000 telefonů

Vánoční nabídka T-Mobile je letos jiná. Operátor rozdá sto tisíc Samsungů, Nokií a androidových G1. Jeden telefon vás může přijít už na 18 korun.

  • operátor rozjel velkou hru o sto tisíc mobilů, přičemž každý zákazník může na své rodné i telefonní číslo vyhrát tři a jeden komunikátor G1, tipy jak hrát a vyhrát čtěte zde

Vodafone


volambaner.jpg

Čtěte také: Vodafone srazí cenu MMS až na 1 Kč

Nový balíček MMS obsahující 77 multimediálních zpráv nadělí letos Vodafone zákazníkům k Vánocům na čtyři měsíce zadarmo. Bez něj vyjde MMS na 4,50 Kč.

  • Vodafone letos pořádně rozhýbal MMS, snížil jejich cenu na 4,50 Kč a vytvořil balíček, ve kterém vás jedna zpráva vyjde na jednu korunu, ten navíc operátor nadělí všem svým zákazníkům na čtyři měsíce zdarma
  • další akční nabídka směřuje k novým zákazníkům. Jde o 50% slevu z Nabitého tarifu na 3 měsíce. Akce aktuálně platí až do 4. ledna 2010, ale pouze v eShopu
    Klepněte pro větší obrázek
    Původní platnost nabídky byla jen do Štědrého dne, ale operátor se rozhodl ji prodloužit

 

U:fon a ČTÚ


volambaner.jpg

Čtěte také: Vánoce u U:fona: doživotní volání za polovic

...ale nejen to. Paušál s voláním ve vlastní síti dostanete zdarma ještě k pevné lince a hlavně jsou zde nová a levná data pro příležitostné surfaře.

  • předplacený mobilní internet bez závazků za 30 Kč na 24 hodin v případě připojení
  • tarif Za 400 Duo s doživotní 50% slevou
  • mobil s tarifem Za 100 k pevné lince zdarma

A konečně takový malý dárek si pro nás připravil i Český Telekomunikační Úřad. Na jaře příštího roku vypíše tendr na dalšího mobilního operátora. Ten by teoreticky mohl stihnout už ty další Vánoce v příštím roce a my se tak můžeme těšit, že ten náš mobilně-komunikační trh zase trošku rozhýbe.

Diskuze (8) Další článek: Jaký mobil letos pořídit pod stromeček?

Témata článku: , , , , , , Samsung C3050, Samsung Corby, Přehled, Pře, Vánoční edice, Nabídka, Str, Operátor,