Padá vám telefon z ruky? Potřebujete LoveHandle

Kravina! ...řeknete si. Jiný v tomto příslušenství objeví jednoduché řešení problému, který jej dlouhodobě trápí.

Kolega Tomáš Holčík z veletrhu CES přivezl jednu nenápadnou drobnost. Jmenuje se LoveHandle a má zaručit, že vám mobil jen tak nevypadne z ruky. Je to jednoduché poutko s plastovou základnou, která se nalepí na záda telefonu, nebo dokonce tabletu. Tvar odlitku je podřízený tomu, aby co nejméně překážel, ale zároveň abyste snadno dostali prsty pod pružný popruh.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Umí tohle váš mobil? LoveHandle můžete mít v prakticky libovolné barvě, připlatit můžete za vlastní potisk, ale jestli vám jde pouze o funkci, nakoupíte už za přijatelných 8 dolarů.

Tvůrci projektu jsou si svým nápadem natolik jistí, že jej chrání sérií patentů. Máte zájem? Jděte na www.lovehandle.com. Základní cena je 8 dolarů, větší verze pro tablety stojí 10 dolarů. Doprava je zdarma a v nabídce je i Česká republika, ale přiznávám, že koupit jsem nezkoušel. Zkusili jste to vy? Jak jste dopadli? Znáte českého prodejce? Dejte ostatním vědět v diskuzi.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
V redakci máme i větší verzi pro tablety (na letáčku jsou rozměry obou variant). Nálepka nese prestižní logo 3M, které je zárukou, že jen tak nepustí!

Abychom nezůstali pouze u statických obrázků, tady máte trochu akce. LoveHandle ustojí hodně, takže myslím, že v běžné praxi (např. bezpečná fixace telefonu za chůze) obstojí bez problémů.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
A ještě pár obrázků přímo od LoveHandle.
Diskuze (23) Další článek: Samsung ukazuje na videu nový tablet Galaxy TabPro S

Témata článku: , , , #love, Nálepka, Telefon, Pad, Základní cena, Pot, Lov, Pár obrázků, Statický obraz