Pojďte s námi na velkolepou premiéru Huawei P9

Huawei letos premiéru nového vlajkového smartphonu P9 pojal skutečně velkolepě. Do Londýna se sjelo velké množství obchodních partnerů Huawei a novinářů z celého světa. Česká a slovenská výprava má dohromady více než 20 členů, a to je opravdu hodně. Z toho usuzujeme, že Huawei se bude chtít s P9 opravdu blýsknout.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Oficiální fragmenty z nové vlajkové lodi Huawei P9

Už teď je jisté, že minimálně jedna verze P9 bude disponovat duálním hlavním fotoaparátem. Dvě čočky mají lépe prosvětlit scénu a přispět k rychlejšímu zaostřování. Skoro jisté je také to, že na vývoji fotoaparátu Huawei spolupracovalo s německou Leicou.

Naopak dosud není přesně potvrzeno, kolik modelů nové řady P9 Huawei skutečně představí a zda smartphony budou jedinými novinkami na tiskové konferenci. Vše pro vás sledujeme přímo na místě a informace zprostředkujee z první ruky. Konference v londýnském Battersea Parku začíná dnes v 15 hodin českého času.

Diskuze (4) Další článek: Při nákupu Honoru 7 získáte zdarma powerbanku s kapacitou 13 000 mAh

Témata článku: Huawei, , Huawei P9, Huawei P9 Lite, Huawei P9 Plus, Kolečko, Premiér, Battersea, Pře, #Huawei, Premier, Huawei P